ewkkrem pisze:
Niestety, Ciociu. Maciuś, na moje nieszczęście mnie kocha
![]()
Drops.
Dlaczego na nieszczęście???
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:
Niestety, Ciociu. Maciuś, na moje nieszczęście mnie kocha
![]()
Drops.
Nul pisze:Oj tak, Dropsie Kocie, u kotów jest prościej…. A ludziska komplikują…
jolabuk5 pisze:Tato-Dropsie, może i Maciek (Wujek-Maciek) jest trochę męczący, ale za to jak ładnie razem wygladacie! Dwa przystojne kocury![]()
Sabcia
MaryLux pisze:Dropsie, nie bądź zazdrosny o Maćka. Przecież to Ty jesteś moim zięciem, a nie on.
ewkkrem pisze:Nul pisze:Oj tak, Dropsie Kocie, u kotów jest prościej…. A ludziska komplikują…
Ciociu, ludzie są fuj. Oczywiście są wyjątki , więc ... się nie obraź
.
Co dziwniejsze, moja duża się, w tej kwestii, wyjątkowo, ze mną zgadza
jolabuk5 pisze:Tato-Dropsie, może i Maciek (Wujek-Maciek) jest trochę męczący, ale za to jak ładnie razem wygladacie! Dwa przystojne kocury![]()
Sabcia
Nooo, fakt, przystojny to Maciuch jest. Co z tego, że ładnie wyglądamy jak on mnie zamęcza
. Nawet dużą podsłuchałem jak mówi do Maćka: "Maciusiu, czemu ty taki brudny? Idź do Dropsa to cię umyje". Sabciu, ja mam marne życie
. Roboty po łapcie, i stalking codzienny
MaryLux pisze:Dropsie, nie bądź zazdrosny o Maćka. Przecież to Ty jesteś moim zięciem, a nie on.
Oj, Teściowo, Ty moja koffana, ja nie jestem zazdrosny o Maćka. Przecież on nigdy nie będzie miał takiej wspaniałej teściowej jak ja. Teściowej, skaczącej "w gumę", umierającej na srebrnym ekranie, kradnącej cudze obrazy i ... szalejącej na motocyklu
. W tzw. międzyczasie robiącej tysiąc innych, najczęściej dziwnych rzeczy
Czekam tylko na skok ze spadochronem.
Szalona Teściowo, koffam Cię![]()
Drops.
MB&Ofelia pisze:Drops. Zrobiaj reklamancję na kociostradę. Jezd za mało mniejsca na kociałko, czeba łazić po pniakach albo się przecisknąć obok nich i prawie spadnąć. I to nic, że po pniakach lepsiej się łazi, czeba się czegoś czepić i już.
Książniczka Ofelja
MB&Ofelia pisze:Drops. Zrobiaj reklamancję na kociostradę. Jezd za mało mniejsca na kociałko, czeba łazić po pniakach albo się przecisknąć obok nich i prawie spadnąć. I to nic, że po pniakach lepsiej się łazi, czeba się czegoś czepić i już.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:Dropsie, czep się swojej @!
ewkkrem pisze:MB&Ofelia pisze:Drops. Zrobiaj reklamancję na kociostradę. Jezd za mało mniejsca na kociałko, czeba łazić po pniakach albo się przecisknąć obok nich i prawie spadnąć. I to nic, że po pniakach lepsiej się łazi, czeba się czegoś czepić i już.
Książniczka OfeljaMaryLux pisze:Dropsie, czep się swojej @!
Ciociu MB&Ofelia, Teściowo, Ty moja koffana, Wy macie rację![]()
Maćkowi kociostrada się podoba, Nowaki jeszcze "obczajają" a mnie PRZESZKADZA!!!. troszkę papapeta ubyło i ... przecisnąć się obok trudno. Jakoś, nie mogę się skusić na skakanie po pniakach. Może ja za stary?
Drops.
PS. Złożyłem reklamację! Została rozpatrzona ODMOWNIE![]()
Nowaki mnie przegłosowałyObadwa!!!
![]()
Nic to, przyzwyczaję się. Może nawet polubię?
Drops.
MaryLux pisze:Powinni Ci zbudować drugą kociostradę, taką tylko dla Ciebie!
ewkkrem pisze:MaryLux pisze:Powinni Ci zbudować drugą kociostradę, taką tylko dla Ciebie!
Taką, tylko dla mnie, to ja już mam. Nazywa się " hyc do łóżka"
![]()
Mamy taki rytuał. Kolacja, rozkładanie wyrka i ... ja się pojawiam na pastę Miamora, mizianki i spanko w obięciach dużej![]()
Coby dużej nie było żal to ... Amorka przyłazi rano! Po śniadaniu przybiega do jeszcze niezłożonego wyrka i domaga się mizianek!!! Duża się śmieje, że są to podziękowania za śniadanie ale ja nie jestem pewien. Ona chyba chce "marcepana z szarym mydłem".
Drops.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Sigrid, włóczka i 27 gości