Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mimbla64 pisze:Jednak nie zejdziemy poniżej 200 gramów.
Koteczka je teraz 6 razy po 40 gramów i nawet nie ma przy takiej ilości specjalnie pękatego brzuszka.
A rzuca się na jedzenie i wylizuje miseczki do czysta.
Wyczytałam gdzieś, że na 500 gramów kociaka można podać 100 gramów karmy.
Zamieniłam tę Dolinę Noteci, na której do mnie przyszła, na grau i mam nadzieję, że jakoś nasyci się w końcu .
Jesli chodzi o imię, to myślę o Fince od Serafinki.
Fajne imię Finka, wieloznaczne.
Chyba pasuje to imię do maleńkiej, nie wiem tylko, czy nie kuszę losu, bo Finka jednak ostrzejsza od Lósi.![]()
Na razie charakter wykazuje bardzo fajny.
Nie jest strachliwa, nie boi się zastrzyków i innych lekarskich zabiegów, no i jest czuła, przytula się i głośno mruczy.
Na razie rozrabia w miarę.
Wydaje mi sie, że oczy już lepsze, ale oczywiście zakładam, że one długo się będą leczyć i doleczać.
mimbla64 pisze:(...)
Chyba pasuje to imię do maleńkiej, nie wiem tylko, czy nie kuszę losu, bo Finka jednak ostrzejsza od Lósi.![]()
Aia pisze:mimbla64 pisze:(...)
Zawsze możesz Jej przypominać, że to tez anielskie (Serafin) imię i charakter takoż powinien być![]()
Fajna jestDawno na forum nie widziałam nowego małego kociaka. Kiedyś to były wydarzenia, relacje, historie, dokumentacja
sibia pisze:A swoją drogą, z Ognika kawał kota wyrósł
mimbla64 pisze:Przypomnieć jej mogę, że jest anielską Serafiną, a co z tego będzie to się okaże.![]()
Zaczełam ją trochę wypuszczać.
Wygląda to dobrze, Ognik się nie boi, trochę się już poganiały.
A teraz już wszystkie kotki śpią.
Simba na balkonie w domku, a młodzież na kanapie w niedużej odległości od siebie.
Na podłodze obrus. Gdyby ktoś był ciekawy, jak on się tam znalazł, to mogę wytłumaczyć.![]()
![]()
![]()
Wibryski dla evanki.![]()
I na koniec oczy. Bardzo ładnie się poprawiają. Cieszy mnie to, bo okulistka trochę mnie nastraszyła, że może to chlamydia.
Ale skoro się poprawia, to jednak nie.![]()
A tu dla porównania sprzed trzech dni.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Marmotka, pibon, Silverblue i 32 gości