Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:Gdyby bylo widac jakies obrazenia, czy zlamana lapke czy cos takiego co sprawia mu bol to juz bym rozstawila klatke do zlapania. Ale to wyglada jakby jakis niedowlad, brak koordynacji albo jakis stary uraz, z ktorym on tam jakos sobie poradzil i jakos dawal sobie rade. Jedzenie ma, a reszta - zobaczymy.
Anna2016 pisze:Miau, dziękuję Ciociu Nul, tak, dziś dzień bez kłuja, nareszszczcieDuża mówi, że jestem słodka jak rano siedzę na łóżku dużej i myję goły brzuszek (ps do tego zwisającego gołego brzuszka przyklejeją się czasem ziarenka żwirku, wczoraj zobaczyłam
)
Ciociu pibon, dobrze że szop trafił na Ciebie![]()
![]()
może dlatego boi się kotków bo czuje że jest słaby ?
Kciuki za Twoją dobrą pracę, oby szybko się znalazła![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U nas wieczorem Łatka zwróciła całą kolację...hm, może za szybko zjadła? Rano dostała smectę, hepatiale i odrobinę Zuzi probiotyku - w łyżeczce tuńczyka - zjadła to. I saszetkę. W ogródku mokro, ślimaki bez skorup rządzą, nie wiem gdzie Łatka śpi, ale chyba nie w altance. Jeszcze jeden weekend i tylko egzaminy zostaną, muszę w końcu trochę porobić porządków u Łatki w ogródku. Tęsknię za wakacjami......
Zdrówka dla Kotełków i dla Dużych i spokoju
lucas 2014 pisze:Pokazalabym dumnie Lolo... Jeszcze nie u nas![]()
Nie potrafie![]()
Lucas 2014
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 20 gości