Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:pibon pisze:A ja jeszcze piekarnik wlaczylam - ryba dla kotow sie piecze (sama moze tez zjem jutro kawalek).
Doszla mi jeszcze jedna geba do zywienia - dosc biednie wygladajacy szop.
ja tez mam w planach właczenie piekarnika, ale bede piekła ciasto z własnymi porzeczkami - czerwonym i czarnymi
Anna2016 pisze:Dzien dobry Kotki , Szopie i Ciocie
Zazulka :kotek
Dużej nie udał się zastrzyk leciała mi krewka i bolalo mniema szczęście jutro jest dzień bez zastrzyku....miauff
MB&Ofelia pisze:U mnie dzisiaj piekarnik był w robocie, piekłam frytki do ryby. Ale u nas raptem jakieś 20 stopni (teraz nawet chłodniej i wieje).
Ofelia dostała trochę ryby i fasolki szparagowej z obiadu, mam wrażenie że tą fasolką była bardziej zainteresowana niż rybą
MB&Ofelia pisze:Miau. Była burza. Tak mówi Duża. Bo ja nie słyszałam bo pusiałam i Ciorna też nie słyszała bo pusiała. I Duża się dziwi jak możmna tak pusiać i nie słyszeć. No możmna i niech ona nie marudzi ino się cieszy że my kotki tak ładmnie pusiamy. Zieeew! Amciałam małe co nieco a teraz tuptam dalej pusiać.
Książniczka Ofelja
Grzmiało przez chwilę solidnie, a te dwie małpiatki nawet wibrysem nie ruszyły![]()
Duża
Użytkownicy przeglądający ten dział: lucjan123, Nul i 39 gości