Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Katy pisze:Tajdzi, ja wiem, że na siłę nikogo nie będziesz namawiała, ale wątpliwościa też się nie dziw - napisałas że sa psy, a skąd ja miałam wiedzieć że to niech ich psy tylko czyjeś?![]()
Przecież o jedno chodzi - o dobro kotów![]()
I ja nie pisze o kocie dorosłym, ale o takim bardziej podrosniętym - może ok. półrocznym? Takim ciężej domek znaleźć.
Nie sądzę, żeby niezaakceptowała - rzadko się to zdarza
Kulfon pisze:Ojej, przepraszam tajdzi. Dopiero doczytalam, kot z targowiska jest mlody ale juz dorosly. Niestety, musze wycofac jego kandydature i przepraszam za zamieszanie
Malgorzata pisze:.... Czy sadzisz, tajdzi, ze powinnam do panstwa napisac?
Katy pisze:tajdzi, a ja dzisiaj wieczorkiem wrzucę zdjęcia dwóch ok. 3,5 miesięcznych maluchów - jeden biało-bury, drugi czarny
tajdzi pisze:
A mam pytanie, czy te kotki z Torunia - to co z transportem? nie sądzę, żeby Ci państwo decydowali się na taką podróż po kociaka
Zakocona pisze:Jesli mogę się wtrącić, to do takiego domu, gdzie kot będzie od poczatku wychodzący, lepiej gdyby kociak był nieco starszy.
Maluch jest ufny, wszędzie wchodzi, trzeba go pilnować i to bardzo.
Sugeruję wybór kociaka przynajmniej 5 miesięcznego. Wiem to ze swojego doświadczenia, bo mieszkam na wsi i mam koty w różnym wieku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 204 gości