BUBECZKI mają już domek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 07, 2005 13:57 BUBECZKI mają już domek :)

Bubeczki to dwa kociaki od mamy Buby. Buba solidnie przenosiła ciążę, przeszła cesarkę, jednocześnie sterylkę, a z miotu uratowały się 2 maluchy: mają teraz 5 tygodni, są wypieszczone, wychuchane, bo prócz Buby po przejściach, opiekuje się nimi też wspaniale moja kotka Yoda, mama adopcyjna. Same jedzą, korzystają już z kuwetki, są cudne. Czarnuszka to kotka, lekko "szpakowata", z białymi końcówkami łapek i ogonka - ciekawska, ale ostrożna, typ "badacza"; szaraczek kocurek pręgowany, też z białymi wykończeniami, dynamiczny, uwielbia zabawę i przytulanie. Do kociaków dołączę wyprawkę: kuwetę, łopatkę, pake whiskasa, 2 miseczki. Dowiozę je we wskazane miejsce w promieniu 100 km od Bydgoszczy. Początek ich życia był ciężki, nie pozwólcie, żeby takie było do końca! Mam w domu już 3 koty, nie mogę zostawić sobie żadnego z maluchów:(

Olka1971

Od: Wto kwi 12, 2005 11:58

Post » Czw lip 07, 2005 14:55

Dobrze by było zrobić im zdjęcia, tak jest łatwiej znaleźć dom.
Amiś, Antoś, Bambosz, Pepsi i Cola

Sydney

Od: Pt mar 19, 2004 10:28

Post » Pt lip 08, 2005 9:15

Sydney pisze:Dobrze by było zrobić im zdjęcia, tak jest łatwiej znaleźć dom.

Wiem, wiem - zdjęcia chętnie wyślę na maila, a zdjęcie szaraczka jest w kąciku adopcyjnym:), ogłoszenie 3229, BUBECZKI-BYDGOSZCZ. W maju udało mi się znaleźć wspaniałe domy dla 8 (!) maluszków z 2 miotów, od "zaprzyjaźnionych" kotek (juz na szczęście, po sterylkach), w ciągu zaledwie miesiąca. Mam nadzieję, że i te dwa maluchy znajdą opiekunów. Pozdrawiam!

Olka1971

Od: Wto kwi 12, 2005 11:58

Post » Wto lip 19, 2005 9:51

Olka1971 pisze:
Sydney pisze:Dobrze by było zrobić im zdjęcia, tak jest łatwiej znaleźć dom.

Wiem, wiem - zdjęcia chętnie wyślę na maila, a zdjęcie szaraczka jest w kąciku adopcyjnym:), ogłoszenie 3229, BUBECZKI-BYDGOSZCZ. W maju udało mi się znaleźć wspaniałe domy dla 8 (!) maluszków z 2 miotów, od "zaprzyjaźnionych" kotek (juz na szczęście, po sterylkach), w ciągu zaledwie miesiąca. Mam nadzieję, że i te dwa maluchy znajdą opiekunów. Pozdrawiam!

BUBECZKI MAJĄ ŚWIETNY DOM W KALISZU:) Rodzeństwo zostało razem i ma się znakomicie!!!! Ogłoszenie nieaktualne!
Gość

Post » Wto lip 19, 2005 10:42

W Kaliszu? To u mnie :D To znaczy w moim mieście :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Wto lip 19, 2005 11:25

Uaktualniłam tytuł :D :D :D
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08