Koty z Hucianego Grodu cd. Frodo wrócił.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw cze 09, 2022 11:20 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Ewa dla Ciebie trochę na wesoło i dla rozrabiaki Bratka :ryk: :ryk:

Obrazek

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Czw cze 09, 2022 11:30 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Łomatko :ryk: Oby tylko nie wyszło na to, że zajrzy do komputera w poszukiwaniu inspiracji.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Czw cze 09, 2022 11:33 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Łomatko :ryk: Oby tylko nie wyszło na to, że zajrzy do komputera w poszukiwaniu inspiracji.

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

ja też muszę to ukryć przed Daisy
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw cze 09, 2022 11:41 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Łomatko :ryk: Oby tylko nie wyszło na to, że zajrzy do komputera w poszukiwaniu inspiracji.

Znając jego pomysły to trzeba ukryć przed Nim to zdjęcie :ryk:

Gosiagosia

Post » Czw cze 09, 2022 11:51 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Kilka godzin będzie spokój, Bratek śpi, snem kamiennym.
Obrazek
Bratek ceni sobie sen i nic nie jest w stanie go obudzić. Można go wziąć na ręce, przenieść na inne posłanko i snu się mu nie przerwie. Słowo!

ewar

Post » Czw cze 09, 2022 11:59 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Kilka godzin będzie spokój, Bratek śpi, snem kamiennym.
Obrazek
Bratek ceni sobie sen i nic nie jest w stanie go obudzić. Można go wziąć na ręce, przenieść na inne posłanko i snu się mu nie przerwie. Słowo!

A jak się wyśpi szaleństw ciąg dalszy.

Gosiagosia

Post » Czw cze 09, 2022 12:12 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Nie do końca, musi się rozkręcić :mrgreen: Dziwna sprawa, bo w ogóle nie interesują go zabawki. Bawi się na przykład kawałkiem tektury, patyczkiem matatabi, jak majtam wędka, to patrzy na mnie ze zdziwieniem. Michasia też się nie bawi, ona tylko kocha drapaki. Misza jest ich przeciwieństwem, to najbardziej imprezowy kot, jakiego miałam.
Bratek chyba skosztował kawałków paprotki, takich zdrewniałych, bo dwa razy mi czymś takim zwymiotował. Mam nadzieję, że nic mu nie utknęło w środku.

ewar

Post » Czw cze 09, 2022 12:14 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Nie skopiuję rysunku, ale zacytuję:
"Co mówią na Hawajach, kiedy robi się późno i trzeba iść spać? " "Honolulu" :ryk:
Fajne, kupuję to :ok:
edit: Dorota była u Kulek posprzątać, bo zostawiłam jedzenie w miskach, ciepło jest i muchy by tam się pojawiły. Miski puściutkie 8O , tylko kolorowe chrupki zostały. Kocia mama tylko była, chyba na coś polowała na trawniku, nie podeszła do domku. Dorota zostawiła tam saszetkę i trochę suchej karmy na wszelki wypadek.

ewar

Post » Czw cze 09, 2022 13:40 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Obrazek

fajna poza :lol:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw cze 09, 2022 13:41 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Gosiagosia pisze:Ewa dla Ciebie trochę na wesoło i dla rozrabiaki Bratka :ryk: :ryk:

Obrazek

pokazałam ten obrazek mężowi i stwierdził ,ze nie ma w nim przesady, koty tak potrafią :mrgreen:
Obrazek

mir.ka

Post » Czw cze 09, 2022 17:54 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

O, wiem. Kiedyś był wątek na forum ze zdjęciami pt." Kot potrafi". Ludzie chwalili się pomysłami swoich futer :mrgreen:
Bratek wstał, przymierzał się do skoku na meble i potem chyba na paprotkę, ale coś go powstrzymało, co nie znaczy, że nie spróbuje później. To jeszcze nie jego pora na łobuzowanie.
mir.ka pisze:
Obrazek

fajna poza :lol:

On śpi w pozach niesamowitych, często ma cztery łapy jakby związane sznurkiem, muszę kiedyś to obfocić.

ewar

Post » Czw cze 09, 2022 18:46 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Żałuję, że nie zrobiłam zdjęcia, zdążyłabym, ale się trochę zdenerwowałam. Szukałam Bratka, a on sobie siedział w doniczce ze znaną już paprotką i był bardzo zadowolony. Powinien nazywać się Paproch, ale tak miał na imię cudowny królik-baran, którego widywałam często w lecznicy. Nie dość, że piękny, to jeszcze zachowywał się jak pies. Chodził, czy raczej kicał w szeleczkach, załatwiał się na trawniku, przykicywał zawołany i bawił się zabawkami. Niestety, już nie żyje :( Uwielbiałam to stworzonko. Paproch wiec odpada, może z angielska Fern? Jakoś niezazbytnio, jak mawiała Anna Chodakowska.

ewar

Post » Czw cze 09, 2022 19:38 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Widocznie Bratek lubi paprotki :mrgreen:
Moja też wiecznie na wysokościach.

Gosiagosia

Post » Czw cze 09, 2022 19:50 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Z cyklu kot potrafi.
Obrazek

Gosiagosia

Post » Pt cze 10, 2022 6:35 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

To już kiedyś widziałam :lol:
Bratek jest nie do opanowania :wink: Fakt, nie ma jeszcze roku, jest zdrowy na pewno, to dobrze, ale takie brewerie jakie wyczynia są nie do opisania. Szaleje głównie nad ranem. Wciąga Miszę do zabawy, która polega głównie na bieganinie. Wpadają obaj do tuneli, tłuką się niemiłosiernie, bo wpadają na różne rzeczy, zabawki, miski i inne przedmioty. Misza jest parterowy, Bratek wręcz przeciwnie. Michasię to denerwuje, ale ona ewakuuje się na szafę, tam jakoś czuje się bezpieczna. Z pozostałymi kotami nie ma najmniejszego problemu.

ewar

[poprzednia][następna]