Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
pibon pisze:Jabluszko scisniete w srodku to super figurka! Ja tam zawsze ludziom kraglych bioder zazdroszcze![]()
Zazulko nie bojcie sie, bedzie dobrze! Wetka i Duza trzymaja reke na pulsie! A i zdrowym kotkom u nas sie zdarzaja co i rusz okresy, ze malo jedza.
jolabuk5 pisze:Biodro staram się oszczędzać, Zazulko.
A czemu się boicie? Kupka na 4, trochę jesz, chociaż mniej, to w sumie nie jest tak źle, prawda?
jolabuk5 pisze:Steryd trochę musiał wyciszyć reakcje w organizmie, nie powinno być od razu źle! A może wcale nie będzie. Nie martwcie się na zapas.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Mocno trzymam kciuki za Ciebie Zazulko Kochana![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
U nas spokojnie raczej, tylko Jola Dworcowa ma jutro zabieg (coś jej usuwają z jelit) i na szybko musiałam zamówić jej karmę. Na szczęście jestem po emeryturze i miałam pieniądze...
Serdeczności na cały tydzień, żeby był spokojny!![]()
![]()
![]()
![]()
I pełen pięknej muzyki
jolabuk5 pisze:My się jakoś mamy, dziękuję za życzenia mir.ko, MalgWroclaw, Gosiuugosiu, Zuniu![]()
![]()
![]()
![]()
Czytam, zostało mi już tylko 30 stronTyle, że druga tak samo gruba leży i czeka
![]()
Otworzyłam balkon, bo było 20 st., Usia korzysta. Oby się znów nie przeziębiła...
Wymyślili mi dzis zebranie wspólnoty o 19.30. Nie pójdę, to pora karmienia kotów.
A z rozliczenia mediów za 2021 w moim własnym mieszkaniu wyszła niedopłata 765 zł.Jeszcze nie spłaciłam do końca niedopłaty w mieszkaniu wynajmowanym, a tu kolejna suma do spłacenia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 56 gości