I z jednej strony fajnie, a z drugiej słabo - bo za bony Empik można w empiku kupić tylko to co sprzedaje Empik, a nie to w czego sprzedaży posredniczy -czyli niewiele co jest do kupienia takiego pożytecznego. Bo jak już coś sobie wybiorę, ostatnio kupiłam sobie torbę ok 40 litrów, taką na wyjazd, autentycznie potrzebowałam, - niby w empiku też była do kupienia, ale nie dałoby się zapłacić bonami, bo empik jej nie sprzedawał tylko Deuter; no i w innym sklepie kosztowała niecałe 200 zł, a w Empiku dużo więcej.
nie potrzebuje ksiązek, poduszek, ani toreb z materiału czy kubków z napisami - książki w empiku są bardzo drogie/ nawet gdybym potrzebowała głupio tak przepłacać.
audiobooki i ebooki mam na legimi -wcale nie kupuję
nie potrzebuję też abonamentu empik go -bo mam legimi
Może akurat wiecie co można kupić w empiku , z rzeczy sprzedawanych przez empik, i ma to sens?
nasz park w maju/juz prawie wszystko przekwitło

nawet jak znajdę coś co teoretycznie sprzedaje empik, wzięłam na próbę jakiś garnek do koszyka który "sprzedaje empik", to po kliknięciu "kupuję" nie ma opcji "środki własne" czyli z konta empik , a jedynie blik, przelew itd i nie ma odbioru w salonie

chyba, ze wtedy wpisuję kod z karty prezentowej - na razie mam te bony na kartach, nie przelałam ich na konto empik
i wtedy zadziała
na razie nie mam co kupić -to i nie mam jak sprawdzić czy zadziała

chyba to starość - jak się zastanowiłam co potrzebuję

a jak już cos wymyśle, po długim namyśle, to moja karta z Empiku tego nie obejmuje
parowar sobie mogę kupić ewentualnie

ma ktos parowar? warto?
Józefina miała kiedyś i chwaliła