Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Anna2016 pisze:Miau Sabcia, ładnie zjadłam kolację:)
Łatka
Anna2016 pisze:Miau.
Zunia
Miesiąc temu umarła Marcelinka.
Byłam teraz w ogródku, Łatka zjadła ladnie cala saszetkę. Świeciło słońce, Łacia po obiedzie robiła futerkowa toaletę. Przeżyła wszystkie swoje kociątka. Kocham Łatkę, Marcysię, Migunię, Pafcia i inne które już nie mogą w wiosennym ogródku czyścić futerka po obiedzie........
madrugada pisze:Anna2016 pisze:Miau.
Zunia
Miesiąc temu umarła Marcelinka.
Byłam teraz w ogródku, Łatka zjadła ladnie cala saszetkę. Świeciło słońce, Łacia po obiedzie robiła futerkowa toaletę. Przeżyła wszystkie swoje kociątka. Kocham Łatkę, Marcysię, Migunię, Pafcia i inne które już nie mogą w wiosennym ogródku czyścić futerka po obiedzie........
To już miesiącJak ten czas leci. Przytulam.
Dobrze, że Łatka je, oby już nie było problemów
Nul pisze:Zuniu, Twój goły brzuszek na pewno jest prześliczny!
madrugada pisze:Nul pisze:Zuniu, Twój goły brzuszek na pewno jest prześliczny!
Tak Zuniu, gołe brzuszki są cudownie rozkoszne
pibon pisze:Za miesiace spokoju i milych zdarzen![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Moze Zazulka chcialaby byc wyszczotkowana? U mnie Dzordz tak przychodzi i gada i najczesciej daje mu cos do jedzenia, a okazuje sie ze chodzi o mizianie i szczotkowanie. Oby to nie byl bol brzuszka!
U nas cos Paulchen niewyrazny. Wczoraj uciekl w krzaczory, nie moglam go zlapac, gonilam go z przysmakiem, na bosaka po ulicy (ulica to tylko taka dojazdowa dla sasiadow na szczescie) i posesji sasiadow. Dzis nie przyszedl na sniadanie. On boi sie Freda. Oj, oby mi sie go udalo po pracy znalezc i zlapac bo on mi cos niewyraznie wygladaZostawilam jedzenie przy wejsciu ale watpie ze je zje.
jolabuk5 pisze:Nawet jeśli jedzenie zniknęło, to trudno stwierdzić, czy zjadł je Paulchen. Oby dał się złapać![]()
![]()
![]()
Otworzyłam dziś kotom balkon - chętnie skorzystałyZbyt ciepło jeszcze nie jest, ale słoneczko świeci
![]()
Footerka jadły o 3.00, jak wstałam na siusiu, więc rano zażądały jedzenia dopiero przed 9.00, więc mogłam się wyspać![]()
Spokojnej niedzieli.
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar, Google [Bot] i 16 gości