Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Quest pisze:mam nadzieje![]()
mam jeszcze maly problem:
negocjacje rodzinne w toku, ale "najwyzsza instancja"
wydala zgode"nizsza" jeszcze protestuje
nie wykluczam ze trzeba bedzie zastosowac
metode faktow dokonanych.. zwykle tak jest
ze ci ktorzy protestowali, najbardziej lubia przyszlego mieszkanca
bedzie dobrze.. mielismy juz kiedys kota
Quest pisze:nie jestem dzieckiem (a wlasciwie to juz stary dziad ze mnie hehe -24l) i znam swoja rodzine.. ale dzieki za ostrzezenie![]()
w tym przypadku rezultat zalezy od dlugosci przekonywania
dziekuje wszystkim za propozycje, ale szukam mlodego rudzielca lub wielokolorowego .. taki kot tez moze " szukac bardzo domku" tzn tez moze byc potrzebujacym pomocy kotem
pozdrawiam
kameo pisze:Quest pisze:nie jestem dzieckiem (a wlasciwie to juz stary dziad ze mnie hehe -24l) i znam swoja rodzine.. ale dzieki za ostrzezenie![]()
w tym przypadku rezultat zalezy od dlugosci przekonywania
dziekuje wszystkim za propozycje, ale szukam mlodego rudzielca lub wielokolorowego .. taki kot tez moze " szukac bardzo domku" tzn tez moze byc potrzebujacym pomocy kotem
pozdrawiam
Ja przynioslam kota do domu, pomimo, że rodzina obiecala się wyprowadzić jak to zrobie...i to byla jedyna metoda sluszna w celu mieszkania z kotem.
Jezeli chodzi o kocurka to Lidiya napisala adres strony, gdzie ma maluchy.
Aha-na rudego kocura masz szanse ale na rożnokolorowego z rudym nie ( trikolorki to dziewczyny)
Quest pisze:czasem to jedyna metoda.. juz to przerabialem choc dawno temumoze byc samiec wielokolorowy z rudym.. np http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=28836
koty calico (trikolory) sa samicami (Calico: wzór sierści składający się z rudych i czarnych łat na wzorze szylkretowym z białymi łatami)
kombinacji umaszczen jest wiecej.. co za tym idzie moge znalezc wielokolorowego samca
Fela pisze:Quest pisze:czasem to jedyna metoda.. juz to przerabialem choc dawno temumoze byc samiec wielokolorowy z rudym.. np http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=28836
koty calico (trikolory) sa samicami (Calico: wzór sierści składający się z rudych i czarnych łat na wzorze szylkretowym z białymi łatami)
kombinacji umaszczen jest wiecej.. co za tym idzie moge znalezc wielokolorowego samca
Witaj, czy juz umówiłeś się na odbiór kociaka z linku, który cytujesz?
Trzymam kciuki za powodzenie akcji) A.S.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 135 gości