Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Tika pisze:anna57 pisze:kordonia pisze:Tika pisze:(...)
To nie fair co tu piszecie - nasze zwierzęta są ZAGROŻONE :
http://szamotuly.naszemiasto.pl/wydarzenia/496351.html
A Wy tutaj takie akcje???? Trąbię na całe forum co się dzieje w Sycynie, szkoda że nie macie nawet tyle dobrej woli, żeby o tym przeczytać!![]()
![]()
![]()
No po prostu ręce opadają:(. Każdy sobie![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
A te słowa to mają być do mnie???? Za to, ze zaproponowałam Zarazę od siebie?
Dzięki Tika
Tika, tak nie można..
Każdy na tym forum ma kociaki, i, o ile mnie pamięć nie myli, kociaki poznańskie często były proponowane osobom z innych części Polski...
Jechały nieraz daleko i dobrze było..
Proszę, nie róbcie regionalnego forum, bo to nie ma sensu..
To forum zawsze było ogólnopolskie, prawda?
Nie psujmy tego, proszę...
Aniu ja wiem, ale my po prostu boimy się o te zwierzaki - im się może coś w każdej chwili stać!![]()
![]()
![]()
Dlatego ta 6 została stamtąd zabrana, pomimo ze nie mamy na to żadnych warunków:(
I domki dla nich to naprawdę pilna sprawa! Byłam po prostu zdenerwowana, bardzo przeżywam całą tą sprawę:(.
Mysia pisze:Chiara, czy Ty czytałaś w ogóle wątki o Sycynie??? Wrogowie osoby, która prowadzi tam azyl dla zwierząt przechodzą od słów do czynów - zatruli jednego psa, a żywcem ugotowali ciężarną suczkę.
Pani Wanda sama zajmuje się ponad 150 psami i 50 kotami, a te kocięta musiałby przebywać w przegrzanej szopce, gdzie owszem, dostawały jeść, ale nie było komu się nimi opiekować. Lada dzień zaczęłyby chorować z przegrzania, odwodniłyby się i...koniec.
W Poznaniu jest zaledwie kilka osób, które próbują pomóc temu przytulisku jak potrafią najlepiej, wiedząc, że pani Wanda jest już u kresu sił, a prawdziwa "batalia" o jej zwierzęta dopiero się zacznie.
Naprawdę nie widzisz różnicy?
Olat pisze:Zawsze mi ogromnie imponowało, gdy np. eve i ryśka potrafiły nawzajem polecać swoje i inne, z różnych zródeł i wątków koty. Zgodnie z teorią "nie chodzi o to, zeby MOJ kot znalazł dom, tylko o to, zeby jakis potrzebujący kot znalazł dom..."
Tak czy inaczej- Salmie gratuluję wyboru i dokocenia!A koteczkowi- domku!
mircea pisze:Mysle, ze nalezy zakonczyc ten watek: Salma chce kociaka z Sycyna, sprawa sie wyjasnila i ma radosny final.
Personalne przytyki moga sobie Panie wymieniac osobiscie, na gg albo droga mailowa. Swoja droga: skad tyle zacietrzewienie u wszystkich?![]()
- ale to bylo tylko pytanie RETORYCZNE i nie wymagam zadnej odpowiedzi na nie (szczegolnie w tym watku).
Pozdrawiam.
Użytkownicy przeglądający ten dział: aga66, muza_51 i 15 gości