Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
iza71koty pisze:Damian próbował dzisiaj łapać Bidzię- ostatnia kotka z nowych działek. Kicia raz weszła, ale klatka nie zadziałała, chyba Bidzia nawet do końca klatki nie weszła. Tam jest teraz 15 kotów i niektóre są trochę nerwowe. Damian widział, ze kotka do klatki zaglądała, potem jakiś kot syknął i się spłoszyła. Za drugim razem zignorowała klatkę.Damian- iza71koty pisze:Od niedawna przychodzi nowy kot- kotka na 99%. Czarny to kocurek od Sówki. Muszą dostać jedzenie na betonie, bo tutaj biegają psy i dziki. Wcześniej były miski, ale Opiekun alei poprosił żebym misek nie rozkładał, bo ludzie mają pretensje.
Na 100% kotka. Już w domku w kenelu. Jutro zabieg.
Samo łapanie poszło całkiem szybko i sprawnie![]()
Czarny to kocurek od Sówki nr.2( u góry na wcześniejszym filmiku sprzed kilku dni jest Czarny nr. 1). Szara to kotka, wysterylizowana.
Nie mamy imienia dla złapanej kici, może jakieś propozycje?
No i o kciuki prosimy
ametyst55 pisze:Na innych aukcjach jest jeszcze niebieskoszary kolor , ale patrzyłam też na dostawę , może być paczkomatem czy wolicie kurierem ?
Damian- iza71koty pisze:ametyst55 pisze:Na innych aukcjach jest jeszcze niebieskoszary kolor , ale patrzyłam też na dostawę , może być paczkomatem czy wolicie kurierem ?
Iza mówi, że wysyłka obojętnie, najlepiej tak żeby wyszło jak najtaniej
JózefK. pisze:Skoro ametyst55 zamawia kontenerek to mamy kupić drugi ? Wtedy ten z pierwszego linku, czy jednak byście woleli ten większy z drugiego linku ?
iza71koty pisze:JózefK. pisze:Skoro ametyst55 zamawia kontenerek to mamy kupić drugi ? Wtedy ten z pierwszego linku, czy jednak byście woleli ten większy z drugiego linku ?
Jeśli jest taka możliwość to myślęze ten drugi większy też mógłby się bardzo przydać.
Może się zdarzyć że będzie trzeba przetrzymać chwilowo kotkę -wiec byłby super.Ale nie chcę naciągać........
![]()
DziękujęWam
ogromnie.Przepraszam -że tak z doskoku- ale ledwo wróciłam z karmienia -pada i muszę lecieć do sklepu -po jakieś smakołyki- żeby kici wynagrodzić zabieg.
Nie długo powinna do nas dotrzeć.
ametyst55 pisze:Zamówiony różowy, dostawa kurierem , powinno być na poniedziałek
Pawel1226 pisze:Witam. Ja mam pytanie z innej beczki. Co macie zamontowane w oknie żeby kot nie wychodził ale też żeby owady nie latały. Dodam że moskitiera nie daje rady bo kot ja podziera
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości