Środek legowiska jest pusty, bo jest wypukły i kotki nie mogą się przesunąć. Dlatego też układają się w kółeczko. A że koło to podobno figura doskonała,więc nic już nie bedziemy kombinować. Jest idealnie.
Z innej beczki: Bilbo tak co kilka dni chyba stwierdza, że jestem nieuczesana, bo poprawia mi fryzurę. Przytrzymuje moją głowę łapami (z pazurkami) i między przednimi zębami przeciąga pasma włosów. Przy okazji haczy nieco kłami o skórę. Tak więc, gdy bacznie przygląda sie mojej glowie, to staram się odejść z pola widzenia. Czy ktoś też tak ma? Moze to odwet za czesanie, którego nie lubi?
Niektóre koty lubią lizać włosy ludzi. Część z nich pozostaje przy samym lizaniu, inne nakręcają się i łapią głowę też zębami. Szczerbatki potrafią zrobić solidną mokrą plamę ze śliny
Moje też tak robią, z tym że łysinę bez włosów też myją
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
No co się śmiejesz mój brat bezwłosowy jak go jakiś ogon dorwie to pędzluje po łysinie, widok cudny mam nawet gdzieś jakiś filmik nagrany
Dobro raz dane, wraca z podwójną siłą. Kacperku[*]przepraszam Cię za to, co musiałam Ci dziś zrobić. Dziękuję Ci za 16,5 roku bycia razem. 05-1995-27-12-2011.Rysio-16-02-2013 [*]Przecinak-Synuś-13-12-2016[*]
Hieny na pokład. Dążymy do szczęścia, nie zadeptując trawników innym. “Człowiek, który nie ma się czego bać, to człowiek, który nie ma czego kochać.”
Jak najbardziej, żebyś Ty widziała jak jeden kręci się nerwowo i pomiaukuje żeby łóżko pościelić i podusie dać mu do spania. widok cudny.
Zupełnie zwyczajna kąpiel z poszanowaniem twojej przestrzeni osobistej ...
Romiś ma cudny zwyczaj pchania się do wanny, a po zmianie mieszkanie biorę prysznic w rytm tłustych łapek walących w szybę . Zazwyczaj Tula i Snow uważnie nadzorują całą operację .