Sylwuś
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Można jeszcze spać na kręgosłupie Dużej, Pigułka tak robiła całe swoje życie
Nul pisze:MaryLux pisze:Można jeszcze spać na kręgosłupie Dużej, Pigułka tak robiła całe swoje życie
To u nas lubi robić Bajaderka
MaryLux pisze:Nul pisze:MaryLux pisze:Można jeszcze spać na kręgosłupie Dużej, Pigułka tak robiła całe swoje życie
Krewna Psotusia i Piguni?
Nul pisze:MaryLux pisze:Nul pisze:MaryLux pisze:Można jeszcze spać na kręgosłupie Dużej, Pigułka tak robiła całe swoje życie
Krewna Psotusia i Piguni?
Najwyraźniej jakieś pokrewieństwo występuje
MalgWroclaw pisze:Byłem dziś u pana doktora, dostałem jakiegoś głupiego jasia i w główce mi się kręci
Kubuś
Kubuś czeka na wyniki badań krwi, zrobione chyba wszystko, co można. Miał też usg nerek, które są "starcze"![]()
Na wyniki badań krwi czekamy. Kiedy próbowałam go zapakować do transportera, przypomniały mi się najlepsze łapankowe czasy, bo tak za nim ganiałam, że byłam mokra, jak mysz. Ze czterdzieści minut to trwało, Kluska histeryzowała, Sylwuś za drzwiami był niespokojny, a ten śmigał z wywieszonym językiem i syczeniem po pokoju. Ledwo żyję. Już po.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, Majestic-12 [Bot], Myszorek i 20 gości