Foczka i jej "osiedle"- w tych budkach śpią tez Baziu i Murzynek.

U nas już tak wiosennie. W nocy przymrozki, tak do max. -3°C, a w ciągu dnia ok. 6-9°C. Ale za to słonecznie

Andzia Opiekun wirtualny alicat
Bubiczki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Co to jest kuweta przesiewowa? Pierwsze słyszę. Ale cena bardzo dobra, super że udało Ci się kupić.
iza71koty pisze:Mam straszny kłopot z jedzeniem.Nie wiem- może nie powinnam oglądać wiadomości -choć robię to tylko raz dziennie.Głównie wieczorem.Kiedy myślę o tych głodujących -ludziach -zwierzętach- wczoraj śliczny brytyjczyk wyciągnięty spod gruzu.Przerażony.Nie umiem sobie z tym poradzić i normalnie funkcjonować- a nie zmienia to faktu że codzień muszę wszystko ogarnąć jak należy.To bardzo trudne.Boję się że użyją broni chemicznej lub biologicznej.Boję sie kryzysu w Polsce przez nieograniczoną falę uchodzców-boje się cen z którymi już teraz nie dajemy rady.
Myszorek pisze:iza71koty pisze:Mam straszny kłopot z jedzeniem.Nie wiem- może nie powinnam oglądać wiadomości -choć robię to tylko raz dziennie.Głównie wieczorem.Kiedy myślę o tych głodujących -ludziach -zwierzętach- wczoraj śliczny brytyjczyk wyciągnięty spod gruzu.Przerażony.Nie umiem sobie z tym poradzić i normalnie funkcjonować- a nie zmienia to faktu że codzień muszę wszystko ogarnąć jak należy.To bardzo trudne.Boję się że użyją broni chemicznej lub biologicznej.Boję sie kryzysu w Polsce przez nieograniczoną falę uchodzców-boje się cen z którymi już teraz nie dajemy rady.
Nie chę Ciebie dołować, ale ceny będą rosły jeszce bardzo długo. Nie masz może możliwości ,kupić większej ilości mięsa i wrzucic do zamrażarki?, może to głupie pytanie, ale u mnie co dostawa to mieso droższe, chleb trzeci raz w tym roku poszedł do góry.Nie będzie taniej, inflacja ma byc na poziomie 17 procent. Uchodźcy tez nam sprawy nie ułatwiaja, bo trzeba ich wyżywic, dać schronienie.
Myszorek pisze:iza71koty pisze:Mam straszny kłopot z jedzeniem.Nie wiem- może nie powinnam oglądać wiadomości -choć robię to tylko raz dziennie.Głównie wieczorem.Kiedy myślę o tych głodujących -ludziach -zwierzętach- wczoraj śliczny brytyjczyk wyciągnięty spod gruzu.Przerażony.Nie umiem sobie z tym poradzić i normalnie funkcjonować- a nie zmienia to faktu że codzień muszę wszystko ogarnąć jak należy.To bardzo trudne.Boję się że użyją broni chemicznej lub biologicznej.Boję sie kryzysu w Polsce przez nieograniczoną falę uchodzców-boje się cen z którymi już teraz nie dajemy rady.
Nie chę Ciebie dołować, ale ceny będą rosły jeszce bardzo długo. Nie masz może możliwości ,kupić większej ilości mięsa i wrzucic do zamrażarki?, może to głupie pytanie, ale u mnie co dostawa to mieso droższe, chleb trzeci raz w tym roku poszedł do góry.Nie będzie taniej, inflacja ma byc na poziomie 17 procent. Uchodźcy tez nam sprawy nie ułatwiaja, bo trzeba ich wyżywic, dać schronienie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 72 gości