WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob mar 05, 2022 23:57 WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

niedziela wieczór 6 marca, PILNE!!!

AKTUALIZACJA ŚRODA 9 MARCA- chwilowo mamy zapas żwirku

przyjechali ludzie z kotami za pazuchą i w torbach, skończyły się nam transportery
500 osób, wielka hala, nie mogą być luzem, pomóżcie!

Cześć,

Jestem wolontariuszką na Torwarze. Potrzebujemy transporterów, szelek dla kotów (pilnie, niektóre siedzą zamkniete w transporterach od kilku dni), dobrej karmy mokrej i suchej, żwirku, podkładów do transporterów (koty są mega zestresowane, niektórym łatwiej będzie zrobić siusiu na podkłąd w transporterze)

Mamy rotację ludzi, więc jeśli ktoś do nas dociera z kotem za pazuchą, to wypuszczamy go z Torwaru z kotem w transporterze, dlatego nieustannie zbieramy te rzeczy, nie pozostają u nas dłużej niż 3 dni.

Jeśli ktoś chciałby pomoc, zapraszam do przekazania rzeczy na TORWAR, ŁAZIENKOWSKA 6A - 24h

wejście główne, potem na prawo do PUNKTU WOLONTARIUSZY, drobne rzeczy typu szelki (bardzo potrzebne) można zostawić u nich, większe ilości najpierw zgłosić w punkcie, przekierują do magazynu

adres do ewentualnej wysyłki (prosimy opisać karton z zawartością, to dla nas wielkie ułatwienie)

Recepcja Wolontariatu Dla Ukrainy
COS Torwar
ul. Łazienkowska 6A
00-449 Warszawa

Bardzo prosimy o pomoc!
Ostatnio edytowano Śro mar 09, 2022 20:19 przez kubeczek, łącznie edytowano 5 razy
ObrazekObrazek
stópka Kopciuszka pasuje do pantofelka jak trup do trumny
Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.

kubeczek

Od: Śro kwi 09, 2008 15:11

Post » Nie mar 06, 2022 7:11 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNA POMOC DLA KOTÓW

Hej,
chciałabym pomóc, ale mieszkam w Elblągu, jakby był nr Waszego konta to podesłałabym parę złotych na zakup potrzebnych dla kotów rzeczy.
dziękuję za pomoc tym biedakom :cry: :cry: :cry:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Nie mar 06, 2022 8:23 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNA POMOC DLA KOTÓW

Anna2016 pisze:Hej,
chciałabym pomóc, ale mieszkam w Elblągu, jakby był nr Waszego konta to podesłałabym parę złotych na zakup potrzebnych dla kotów rzeczy.
dziękuję za pomoc tym biedakom :cry: :cry: :cry:

Mozesz zrobic zamówienie w sklepie internetowym i wyslac na moj adres, a ja zaniose.
Edit: albo na adres wolontariuszki.
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Nie mar 06, 2022 16:45 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNA POMOC DLA KOTÓW

można słać na adres:

Recepcja Wolontariatu Dla Ukrainy
COS Torwar
ul. Łazienkowska 6A
00-449 Warszawa
KONTAKT: telefon podam na priv
ObrazekObrazek
Muszę dodać, że nie jest to nabór na projektanta Wilczego Szańca. Stanowisko żadne, płaca żadna, ambitne zajęcie żadne. Najambitniejsza jest procedura.

kubeczek

Post » Pon mar 07, 2022 9:34 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

W górę

W jakich godzinach można przywozić rzeczy? Czy lista rzeczy potrzebnych z pierwszego wpisu jest aktualna?
Transportery, szelki, podkłady, dobra karma i żwirek.

uga

Od: Śro kwi 22, 2015 9:26

Post » Pon mar 07, 2022 12:09 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

uga pisze:W górę

W jakich godzinach można przywozić rzeczy? Czy lista rzeczy potrzebnych z pierwszego wpisu jest aktualna?
Transportery, szelki, podkłady, dobra karma i żwirek.

w tej chwili ogarnęliśmy karmę, reszta aktualna

24h
ObrazekObrazek

kubeczek

Post » Pon mar 07, 2022 16:47 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

Kubeczek :1luvu:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Pon mar 07, 2022 16:48 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

Wczoraj dowiozłam 4
Ostatnio edytowano Pon mar 07, 2022 19:53 przez Romi85, łącznie edytowano 1 raz
ObrazekObrazek

Romi85

Od: Wto lut 18, 2014 12:29

Post » Pon mar 07, 2022 19:14 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

Ostrzeżenie/informacja: dziś mecz Legii, nie zaparkujecie w pobliżu Torwaru.

uga

Post » Wto mar 08, 2022 15:12 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

W górę.
Byliśmy. Jeśli macie info i chwilę, to piszcie, co trzeba, będziemy rozgłaszać.

uga

Post » Śro mar 09, 2022 10:47 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

Potrzebne jeszcze transportery,szelki i karma? Mam też używane smycze ,szelki dla psów,zawozić macie tam też psy?

tabo10

Od: Nie lip 31, 2011 14:24

Post » Śro mar 09, 2022 20:13 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

tabo10 pisze:Potrzebne jeszcze transportery,szelki i karma? Mam też używane smycze ,szelki dla psów,zawozić macie tam też psy?

to jest punkt recepcyjny, nie mamy ludzi na stałe, są maks 3 dni i jada dalej, przyjeżdzaja z kotami i psami, musimy byc gotowi na przyjęcie każdego zwierzaka
ObrazekObrazek

kubeczek

Post » Śro mar 09, 2022 20:15 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

LimLim pisze:Kubeczek :1luvu:

Limku kochana, ja bym po te kordonki przyjechała, jeśli ich jeszcze nie wyrzuciłaś, moje życie to tsunami 3:)
ObrazekObrazek

kubeczek

Post » Czw mar 10, 2022 13:50 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

kubeczek pisze:
LimLim pisze:Kubeczek :1luvu:

Limku kochana, ja bym po te kordonki przyjechała, jeśli ich jeszcze nie wyrzuciłaś, moje życie to tsunami 3:)

Na kawkę przyjedź lub jak wolisz herbatkę. Kordonki są ale się trochę przerzedziły bo młody na techikę potrzebował :lol:
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob mar 12, 2022 11:40 Re: WARSZAWA TORWAR PILNIE POTRZEBNE TRANSPORTERY!!!

Dzień dobry

Byłam przed chwilą, transporterów i karmy maja na teraz dość, ale to sie oczywiście może zmienić, warto później dopytac.
Na dzis potrzebne podkłady higieniczne, zostawiłam pewna ilość. Najlepsze są (moim zdaniem - dla kotów) 60x 60 i nie zwierzęce, ale takie z apteki.

Zwierzęce są cienkie i mało chłonne a cena podobna.

Tylko jeśli ktoś sie wybierze to najlepiej od razu pytac o wolontariuszy (a nawet od tych od zwieząt:) Inaczej podkłady moga tradić nie do tego działu. Tylko ta osoba, która opiekuje sie zwierzętami bezpośrednio, wie co jest potrzebne na dany moment. A takie podkłady to rewelacja - szczególnie w podróży dobrze się sprawdzają.

Jest też zapotrzebowanie na miseczki, ja koło siebie nie mogłam znaleźć, ale najlepsze chyba byłyby takie jednorazowe z dużych sklepów.

Klementy_na

Od: Czw maja 05, 2016 18:21

[następna]