By nie było tak cukrowo. Słodki jakiś kotecek postanowił wykorzystać "naturalną" plażę i w plenerze załatwił swoje co nie co.Płynne. A że w to była zaplątana nogawka od dresa Janusza to już szczegół.

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ASK@ pisze::
By nie było tak cukrowo. Słodki jakiś kotecek postanowił wykorzystać "naturalną" plażę i w plenerze załatwił swoje co nie co.Płynne. A że w to była zaplątana nogawka od dresa Janusza to już szczegół.
Szalony Kot pisze:I weź to teraz ogarnij, zdecyduj co wyprać, co wsadzić do szafek, żeby dziewczątka miały w czym chodzić![]()
Sierra pisze:Szalony Kot pisze:I weź to teraz ogarnij, zdecyduj co wyprać, co wsadzić do szafek, żeby dziewczątka miały w czym chodzić![]()
Jak to co wsadzić i wyprać? Jeżeli dziewczątko ukończyły już przedszkole to będą chodzić w tym, co sobie wypiorą i ogarną . Po pierwsze przyda się lekcja niesyfienia, po drugie przyda się lekcja szacunku do cudzej roboty.
Sierra pisze:ASK@ znać, że mnie znasz słabiej
ASK@ pisze:Sierra pisze:ASK@ znać, że mnie znasz słabiej
Zgadza się. Ale całe życie przed namiNadrobię się
![]()
Tak poważnie zabrzmiałaś ,że hej.A jam blondinka totalna i nie zawsze niuanse wychwycam
Sierra pisze:ASK@ pisze:Sierra pisze:ASK@ znać, że mnie znasz słabiej
Zgadza się. Ale całe życie przed namiNadrobię się
![]()
Tak poważnie zabrzmiałaś ,że hej.A jam blondinka totalna i nie zawsze niuanse wychwycam
Proponuję na stałe dopisać sobie do moich wypowiedzi tą minkę -. Niestety (albo stety) pokarano mnie brakiem powagi w podejściu do życia
![]()
Kocie
Szalony Kot pisze:2/3 to przedszkolaki, ta co najmniej bałagani to jedyna szkolna, drugoklasistka. Czemu ma cierpieć za zapały demonicznej trzyletniej siostry![]()
Asiu, takie akcje jak te okularowe to ponoć postępują. Moja Mama tak regularnie coś odkładała "pod rękę", a się znajdowało w lodówce na przykład
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości