Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:.
Teraz będę stawać na głowie (wciąż potrafię) żeby potwierdzić te rewelacje
potrafisz stac na głowie?![]()
ja juz nie
jolabuk5 pisze:mir.ka pisze:.
Teraz będę stawać na głowie (wciąż potrafię) żeby potwierdzić te rewelacje
potrafisz stac na głowie?![]()
ja juz nie
Ja nigdy nie potrafiłam
MB&Ofelia pisze:Niestety, potrafię identyfikować tylko żywe ptaszki, a te są sztuczne, o ile dobrze widzę...
MaryLux pisze::piwa:![]()
Gosiagosia pisze:Te wasze foteliki są super, nawet upatrzyłam dla moich taki fajniusi ale rodzinka sprowadziła mnie do parteru. Popukali się w głowę i policzyli posłanka dla dwóch zwierzaków tzn mam dla 5![]()
![]()
I już kupiłam :ryk:
Gosiagosia pisze:Te wasze foteliki są super, nawet upatrzyłam dla moich taki fajniusi ale rodzinka sprowadziła mnie do parteru. Popukali się w głowę i policzyli posłanka dla dwóch zwierzaków tzn mam dla 5![]()
![]()
I już kupiłam
jolabuk5 pisze:Tato-Dropsie, miauczałam Ci, że Spiderkot będzie super dla zakochanych kotów![]()
Ale widzę, że Ty też korzystasz, i dobrze, wszystkie fotele są Twoje, łącznie z fotelem Dużej![]()
Sabcia
Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:Fajnie jak zakupy udane i kotom się podobają, a nie tylko zajmują miejsce w domu![]()
Faktycznie z was morsy kotki, a nie będziecie chore?
MaryLux pisze:Dropsie, jesteś cudowny
ewkkrem pisze:jolabuk5 pisze:Tato-Dropsie, miauczałam Ci, że Spiderkot będzie super dla zakochanych kotów![]()
Ale widzę, że Ty też korzystasz, i dobrze, wszystkie fotele są Twoje, łącznie z fotelem Dużej![]()
Sabcia
Sabciu, wszystkie fotele są mojeI nie tylko fotele.
S-K jest fajny. Tu wystawiłem maszt i ... tylko flagi brak![]()
Drops.
(Często moje futrzaki wystawiają maszt i jak je coś zainteresuje to jakby o nim zapominały)
jolabuk5 pisze:Fajnie wygladasz na tym S-K, jak kapitan na statku![]()
Sabcia
MB&Ofelia pisze:Drops. Ja się nie morsuję, ja lubię ciepełko. Ino czasami wyjdę na chwilkę przewieczyć futerko i szypciutko wracam. Ale Ciorna lubi połazić po bałkonu i na zimniskuOna chyba nie jezd kotę ino morsę
Duża twierdzi że Ciorna jezd niećwiecię bo ma futro jak niećwieć.
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: haaszek i 42 gości