A pancia jest sługus, tyle że dobrze traktowany?
To by była smutność.
Puszki mac's pachną i wyglądają o niebo lepiej niż animonda, co daje nadzieję, że może i zawartość kuwety nie bedzie wypalać oczu personelowi sprzatajacemu

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kassia pisze:Człowiek nawet doła nie może mieć, bo kotu się udziela, a pies zaczyna nerwowe wylizywanie łap.
No ludzie...
kassia pisze:Dogadani perfekcyjnie
Pan kumpel przyleciał do mnie z hasłem " ty, a oni nam w tym schronie nie wcisnęli babeczki?". Przez chwilę dałam się skołować i zajrzałam podejrzliwie pod koci ogon. Nie no, wydmuszki jak ta lala. Znaczy chłop bezjajcew.
Bo Jaskier leżał z wypiętym zadkiem jak kotka z rujką i się pancio wstepnie załamał... Dom wariatów.
Ale może coś jest na rzeczy, bo właśnie wylicytowałam na bazarku śliczny kocyk. Różowy
Avten kocyk jest regularnie prany, zeby nie bylo...
Pan kumpel przyleciał do mnie z hasłem " ty, a oni nam w tym schronie nie wcisnęli babeczki?". Przez chwilę dałam się skołować i zajrzałam podejrzliwie pod koci ogon. Nie no, wydmuszki jak ta lala. Znaczy chłop bezjajcew.
Bo Jaskier leżał z wypiętym zadkiem jak kotka z rujką i się pancio wstepnie załamał... Dom wariatów.
Ale może coś jest na rzeczy, bo właśnie wylicytowałam na bazarku śliczny kocyk. Różowy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 18 gości