Drops + koty

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lut 15, 2022 9:38 Re: Drops + koty

jolabuk5 pisze:Najważniejsze, że kotom się podoba. U nas stała taka kanapka i nikt z niej nie chciał korzystać, w końcu oddałam...

No właśnie :) Jak kotom się podoba to ja nie mam nic do gadania :twisted: Wątpię, czy kanapka by się im podobała. One raczej wolą ... osobno.
Duża Dropsa

kassia pisze:Dropsowy fotelik inspirujący :ok:

Jak najbardziej, inspiracje trzeba czerpać z kocich upodobań. Czasem kulka z papieru lepsza od myszki za 20 zł. :D
Wszystko co pojawiało się u nas nowego, koty akceptowały (lub nie) po kilku / kilkunastu dniach a ten fotelik był hitem od pierwszej sekundy :D
Duża Dropsa.

MaryLux pisze:Dropsiu, do pysia Ci w tym foteliku :)

Nooo, ale muszę sobie wywalczyć prawo do korzystania :evil:
Drops

indianeczka pisze:Dropsik fotel jest super ale wojny o niego nie zazdroszczę bo u mnie co noc jest wojna o... kołdrę ;)

Cześć, Ciociu Indianeczko :1luvu:
Wojna o tron jest fajna :twisted: . Można pogonić darmozjady. Może wojna o kołdrę też jest fajna? :D
Drops.

Gosiagosia pisze:Obrazek

Dziękuję Ciociu :1luvu:
Ja + koty + duża
Drops.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
4 - W imieniu Dropsa - Maciej + koty!

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Wto lut 15, 2022 9:49 Re: Drops + koty

Wczoraj były Walentynki :D Wiecie?
Na ja nie wiedziałem ale się dowiedziałem. Duża przyniosła kolejny fotelik :1luvu: Miały być dwa ale drugi gdzieś zaginął w podróży. Duża mówi, że się, po prostu, spóźnia :evil: . To prezent Walentynkowy dla nas,
Wiecie, trochę mi głupio, bo ja dla dużej żadnego prezentu nie miałem :oops: Z całej naszej czwórki tylko Amorka przygotowała niespodziankę dla dużej. Dała jej BRZUCH !!!
Drops.

Trzeba to opisać.
Tak w skrócie - miziam Amorkę, stojącą na kanapie obok mnie, ona zaczyna się "kokosić" o poduszkę obok - ja sięgam do brzuszka i ... tył Amorki kładzie się na bok, tylna łapka podnosi się do góry odsłaniając BRZUCH :1luvu: . Pomiziałam chwilę zanim zwiała :D .

A tu relacja z Walentynkowego prezentu dla darmozjadów :P

Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Wto lut 15, 2022 10:51 Re: Drops + koty

Tato-Dropsie, Ty sobie wybierz ten nowy fotelik, on jest jeszcze fajniejszy, bo wyższy. Na takim Tronie to od razu widać, kto jest Królem :king:
Sabcia doradzająca
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto lut 15, 2022 11:06 Re: Drops + koty

Oj, Sabciu, Ty moja Koffana, dziękuję za rady :1luvu:
Ten fotelik jest wyższy bo on ma dodatkową podusię, którą dużo położyła obok fotelika. Zanim go zaanektuję na dobre to poczekam na ten trzeci, ma być najfajmniejszy
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Wto lut 15, 2022 11:16 Re: Drops + koty

ewkkrem pisze:Oj, Sabciu, Ty moja Koffana, dziękuję za rady :1luvu:
Ten fotelik jest wyższy bo on ma dodatkową podusię, którą dużo położyła obok fotelika. Zanim go zaanektuję na dobre to poczekam na ten trzeci, ma być najfajmniejszy
Drops.

Masz rację, zięciu :)

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Wto lut 15, 2022 12:06 Re: Drops + koty

ewkkrem pisze:Oj, Sabciu, Ty moja Koffana, dziękuję za rady :1luvu:
Drops.

Dropsie ale was Duża rozpieszcza :D
mieszkanie to ma chyba z gumy :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro lut 16, 2022 17:06 Re: Drops + koty

Hej! Tu Drops :D
Duża żyje w innym wymiarze :D
Dzisiaj dostała "spóźnione ale szczere" życzenia wszystkiego najlepszego z okazji ... Walentynek :ryk:
Obrazek
I tak ... siłą rozpędu i całkowitego chaosu my dostaliśmy "przyspieszony ale szczery" prezent z okazji DNIA KOTA :P . Trzeci fotel - Spider-Man-dla kota :mrgreen:
Obrazek.
Oczywiście przetestowałem pierwszy 8)
Ciociu mir.ko, nasze mieszkanko nie jest z gumy tylko, tak po treszeczku, tak niepostrzeżenie, niezauważalnie zmienia się w kocie mieszkanko :twisted: . Duża se poradzi :1luvu:
Wasz Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro lut 16, 2022 17:19 Re: Drops + koty

ewkkrem pisze:Hej! Tu Drops :D
Duża żyje w innym wymiarze :D
Dzisiaj dostała "spóźnione ale szczere" życzenia wszystkiego najlepszego z okazji ... Walentynek :ryk:
Obrazek
I tak ... siłą rozpędu i całkowitego chaosu my dostaliśmy "przyspieszony ale szczery" prezent z okazji DNIA KOTA :P . Trzeci fotel - Spider-Man-dla kota :mrgreen:
Obrazek.
Oczywiście przetestowałem pierwszy 8)
Ciociu mir.ko, nasze mieszkanko nie jest z gumy tylko, tak po treszeczku, tak niepostrzeżenie, niezauważalnie zmienia się w kocie mieszkanko :twisted: . Duża se poradzi :1luvu:
Wasz Drops.

Tato-Dropsie, ja Ci miauczę, wybierz sobie jasny fotel - Tron Króla Kotów! Spiderkot jest fajny, ale leżąc na nim będziesz patrzył z dołu na wylegującego się na Białym Tronie kumpla. Spiderkot jest dwumiejscowy i świetnie się nadaje dla Zakochanych kotów (obiecuje bezpieczeństwo i obronę). A do Ciebie pasuje Biały tron :D
Sabcia
MiauPS. Nasza Duża też nie wie, jaki jest dzień, albo pora dnia (jak się zdrzemnie, to myśli, że rano :D ). Dobrze, ze juz do pracy nie chodzi...
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Śro lut 16, 2022 17:42 Re: Drops + koty

jolabuk5 pisze:Tato-Dropsie, ja Ci miauczę, wybierz sobie jasny fotel - Tron Króla Kotów! Spiderkot jest fajny, ale leżąc na nim będziesz patrzył z dołu na wylegującego się na Białym Tronie kumpla. Spiderkot jest dwumiejscowy i świetnie się nadaje dla Zakochanych kotów (obiecuje bezpieczeństwo i obronę). A do Ciebie pasuje Biały tron :D
Sabcia
MiauPS. Nasza Duża też nie wie, jaki jest dzień, albo pora dnia (jak się zdrzemnie, to myśli, że rano :D ). Dobrze, ze juz do pracy nie chodzi...

Sabciu i Ciociu Jolu, obawiam się, że "wybiorę" ten fotel, który aktualnie będzie wolny :evil: . Co gorsza, to Amorce też spodobały się fotele a duża się odgraża, że czwartego nie kupi :placz:
Drops.
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro lut 16, 2022 17:48 Re: Drops + koty

ewkkrem pisze:
jolabuk5 pisze:Tato-Dropsie, ja Ci miauczę, wybierz sobie jasny fotel - Tron Króla Kotów! Spiderkot jest fajny, ale leżąc na nim będziesz patrzył z dołu na wylegującego się na Białym Tronie kumpla. Spiderkot jest dwumiejscowy i świetnie się nadaje dla Zakochanych kotów (obiecuje bezpieczeństwo i obronę). A do Ciebie pasuje Biały tron :D
Sabcia

Sabciu i Ciociu Jolu, obawiam się, że "wybiorę" ten fotel, który aktualnie będzie wolny :evil: . Co gorsza, to Amorce też spodobały się fotele a duża się odgraża, że czwartego nie kupi :placz:
Drops.

Ja wiem, że nie zawsze jest wybór, ale staraj się być pierwszy. A jak masz wybór - wskakuj na Biały! :D
Czwarty jest niepotrzebny, bo Spider ma 2 miejscówki :ok:
Sabcia
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Śro lut 16, 2022 20:14 Re: Drops + koty

Sabciu, Córeczko Ty moja, na razie wybrałem TEN fotel:
Obrazek Obrazek
Drops, zmęczony codzienną krzątaniną i REMONTEM U SĄSIADÓW (głośnym) JUŻ DRUGI TYDZIEŃ :201435
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro lut 16, 2022 20:19 Re: Drops + koty

ewkkrem pisze:Sabciu, Córeczko Ty moja, na razie wybrałem TEN fotel:
Obrazek Obrazek
Drops, zmęczony codzienną krzątaniną i REMONTEM U SĄSIADÓW (głośnym) JUŻ DRUGI TYDZIEŃ :201435

No, tak, ten jest najlepszy! :D
Sabcia
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Śro lut 16, 2022 21:49 Re: Drops + koty

ewkkrem pisze:
Sabcia

Drops.

Powiedz Dużej, żeby nie była wiśnią!

MaryLux

Post » Śro lut 16, 2022 22:00 Re: Drops + koty

MaryLux pisze:Powiedz Dużej, żeby nie była wiśnią!

Łoj, Teściowo, ja se mogę gadać i gadać :( Matka to WIŚNIA i ... tylko na teściową mogę liczyć :placz: .
Weżmniesz mnie i Maciusia????
Przyjedź, poratuj, uratuj, pomiziaj, pociesz, nakarm :201494
Nowaki też mają ciężkie życie. Ratuuuuuunku !!!!!
TWÓJ Drops :lol:
L. J. Kern
3 - Drops + koty

Amorka i Mumiś

ewkkrem

Post » Śro lut 16, 2022 22:02 Re: Drops + koty

ewkkrem pisze:
MaryLux pisze:Powiedz Dużej, żeby nie była wiśnią!

Łoj, Teściowo, ja se mogę gadać i gadać :( Matka to WIŚNIA i ... tylko na teściową mogę liczyć :placz: .
Weżmniesz mnie i Maciusia????
Przyjedź, poratuj, uratuj, pomiziaj, pociesz, nakarm :201494
Nowaki też mają ciężkie życie. Ratuuuuuunku !!!!!
TWÓJ Drops :lol:

Pewnie, że tak. Każdy z Was dostanie swój pokoik. Wolisz pokój Lusi czy Kolumbka?

MaryLux

[poprzednia][następna]