Atta pisze:I do pudełka poproszę 112a. Płyn do kąpieli "Żurawina i pomarańcza", 250 ml
Dziękuję
odłożone 
Atta pisze:I do pudełka poproszę 112a. Płyn do kąpieli "Żurawina i pomarańcza", 250 ml
odłożone 

ametyst55 pisze:Zapraszamy na zakupy![]()
Pod koniec następnego tygodnia dokładka kosmetyków

w weekend dokładka kosmetyków 

A gdzie dokładka, bo nie widzu Atta pisze:Dzięki za pakuneczekA gdzie dokładka, bo nie widzu

ametyst55 pisze:Atta pisze:Dzięki za pakuneczekA gdzie dokładka, bo nie widzu
Proszę bardzoza dokładkę biorę się od niedzieli
i nie mogę się zabrać
![]()
Pochorowała się nam Zojka, wyniki ma w porządku , wet twierdzi, że to jakaś wirusówka. Dzisiaj idę z nim jeszcze pogadać bo Zoja mimo antybiotyku cały czas jest niewyraźna, nawet opadły jej końcówki uszu
ametyst55 pisze:Atta pisze:Dzięki za pakuneczekA gdzie dokładka, bo nie widzu
i nie mogę się zabrać
![]()
Pochorowała się nam Zojka, wyniki ma w porządku , wet twierdzi, że to jakaś wirusówka. Dzisiaj idę z nim jeszcze pogadać bo Zoja mimo antybiotyku cały czas jest niewyraźna, nawet opadły jej końcówki uszu

Atta pisze:ametyst55 pisze:Atta pisze:Dzięki za pakuneczekA gdzie dokładka, bo nie widzu
i nie mogę się zabrać
![]()
I co tam w ekipie?
więc na razie ograniczył liczbę zabiegów . Wrócimy do tego tematu i do sterylki Soni w następnym tygodniu.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość