Śliczna Stasia...ma domek:)):))zazdroscimy domkowi:(:(:))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Czw lip 07, 2005 8:28

Melba, co u Stasi..???.... :roll:

vienna

Od: Pt sie 20, 2004 8:15

Post » Czw lip 07, 2005 12:55

:D idę dzisiaj do Stasi w odwiedzinki :wink:
to jej fotek napstrykam :wink:
Obrazek

pivonka2

Od: Pt lis 26, 2004 17:10

Post » Czw lip 07, 2005 19:02

pivonka2 pisze::D idę dzisiaj do Stasi w odwiedzinki :wink:
to jej fotek napstrykam :wink:

no wreszcie coś.. :D

vienna

Post » Czw lip 14, 2005 7:20

no pivonka z dorot byly i zdjec napstrykaly :) tylko gdzie one teraz? :) ostatni raz jak je widzialam niezwykle wesole krokiem w miare prostym zmierzaly do windy w moim bloku ;) a teraz slad po nich chyba zaginal...

nic to. Staska jak zwykle wyluzowana niczym sie nie przejmuje. wczoraj slyszac drapanie w drapak nie zareagowalam bo co w tym dziwnego... dopiero jak drapanie sie utrzymywalo, utrzymywalo, utrzymywalo... zajrzalam... a tam Staska ledwo co siegajac drapaka sobie go uzywa :) czasami w ramach wspinaczki wlazi wyzej, wisi chwile na lapkach, zlazi i znowu drapie :) co za dziewczyna... sama podpatrzyla duze koty bo ja jej jeszcze nie uczylam drapania wychodzac z zalozenia ze ona za mala jest.

drugi nius: Staska lubi salatki! a konkretnie tez wczoraj ja upatrzylam jak sie pasie trawa dla kotow ktora do tej pory konsumowal jedynie Piszczyk. co prawda troche tam bylo pacania lapa, probowania czy zmieszcze sie w doniczke obok tego zielonego ale niech :) skubnela tez pare razy... jestem w szoku :)

trzeci nius: brzuch Staski jest zrobiony z gumy!! pomijam juz fakt ze Staska jest w stanie zjesc na jeden raz cala saszetke animondy, pomijam juz fakt ze jest to wiecej niz kiedykolwiek na jeden raz zjadl Glunio ktory ma teraz 9 miesiecy! Tenze brzuch malowniczo zaokraglony wcale Stasce nie przeszkadza w bieganiu ani w wieszaniu sie na szyi starszym kotom, ani w skakaniu na kanape. Co wiecej, Staska spi na nim traktujac go chyba jako poduszke?! Znacie ta poze: przednie lapki wyciagniete do przodu, tylne lapki wyciagniete do tylu a brzuch posrodku przycisniety z lekka rozlewa sie malowniczo na boki? To wlasnie Staska.

melba

Od: Wto lis 16, 2004 12:50

Post » Czw lip 14, 2005 7:22

aaaa no wlasnie zapomnialam dopisac ze Staska reaguje juz na kicianie z kuchni i na swoje imie (niekoniecznie z kuchni) wiec Staska jest i juz :)

melba

Post » Czw lip 14, 2005 11:33

melba pisze:no pivonka z dorot byly i zdjec napstrykaly :) tylko gdzie one teraz? :) ostatni raz jak je widzialam niezwykle wesole krokiem w miare prostym zmierzaly do windy w moim bloku ;)

oż ty....a kto nas piwem poił?
melba pisze:nic to. Staska jak zwykle wyluzowana niczym sie nie przejmuje. wczoraj slyszac drapanie w drapak nie zareagowalam bo co w tym dziwnego... dopiero jak drapanie sie utrzymywalo, utrzymywalo, utrzymywalo... zajrzalam... a tam Staska ledwo co siegajac drapaka sobie go uzywa :) czasami w ramach wspinaczki wlazi wyzej, wisi chwile na lapkach, zlazi i znowu drapie :) co za dziewczyna... sama podpatrzyla duze koty bo ja jej jeszcze nie uczylam drapania wychodzac z zalozenia ze ona za mala jest.

drugi nius: Staska lubi salatki! a konkretnie tez wczoraj ja upatrzylam jak sie pasie trawa dla kotow ktora do tej pory konsumowal jedynie Piszczyk. co prawda troche tam bylo pacania lapa, probowania czy zmieszcze sie w doniczke obok tego zielonego ale niech :) skubnela tez pare razy... jestem w szoku :)

trzeci nius: brzuch Staski jest zrobiony z gumy!! pomijam juz fakt ze Staska jest w stanie zjesc na jeden raz cala saszetke animondy, pomijam juz fakt ze jest to wiecej niz kiedykolwiek na jeden raz zjadl Glunio ktory ma teraz 9 miesiecy! Tenze brzuch malowniczo zaokraglony wcale Stasce nie przeszkadza w bieganiu ani w wieszaniu sie na szyi starszym kotom, ani w skakaniu na kanape. Co wiecej, Staska spi na nim traktujac go chyba jako poduszke?! Znacie ta poze: przednie lapki wyciagniete do przodu, tylne lapki wyciagniete do tylu a brzuch posrodku przycisniety z lekka rozlewa sie malowniczo na boki? To wlasnie Staska.

Staśka jest boska!!! i tyle
próbowałam wstawić jej zdjęcia ale coś nie idzeie upload
nie wiem, czy przypadkiem nie powinno się przenieśc tego wątku na koty , może zapytaj któregos moderatora

dorot

Od: Wto lip 06, 2004 17:15

Post » Czw lip 14, 2005 11:36

Dziękuje za bosssskie wieści.. :1luvu: ..Od razu wiedziałam ze Stasinka będzie dziarskim kotem i jedynym jakiego polubiły od samego początku moje kocury.
melba, żebyś ty widziała jak ona się rzuciła na jedzenie kiedy ją znalazłysmy,.. :( ..z łapami, pazurami, warkotem...Była ogromnie wygłodzona..byc może teraz odrabia zaległości.. :D Niemniej, gdyby potrzebne było dofinansowanie głodomora to śmiało pisz.. :D Stasia to dla mnie wyjątkowy kot, dla Stachówek pewno też.. :1luvu:
Cieszę się że malutka trafiła do Ciebie, ma tam jak u Pana Boga..No i kocury ją lubią.. :dance:
Tęsknię za nią.. :cry: ale jak będę w Warszawie to może pozwolisz mi ją zobaczyć..

vienna

upload dziala dziala bo ja fotki widze ;)

a co do piwa to jeszcze mi dolewalyscie i w ogole a to piwo ze slowacji to juz w ogole zabojstwo :))))))))))))

melba

dorot pisze:nie wiem, czy przypadkiem nie powinno się przenieśc tego wątku na koty , może zapytaj któregos moderatora

moge przeniesc, ale to Wy musicie tego chciec :wink:

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Czw lip 14, 2005 11:49

no to przeniesmy na stachowki ;) co?

vienna spoko na razie mi styka jedzonka ;) jesli chcesz to po prostu adoptuj wirtualnie jakiegos kociszcza od p. Hanki bedzie super! bedziesz mogla dodac trzeciego kota w podpisie ;)

tylko wiesz... eee...tego....yyy.... pamietasz ten transporterek?... eee...taki... wiklinowy..yyy....? bo.... ktos obgryzl ta tasiemke co tam byla... i ja zjadl.... a potem nadgryzl ta petelke do zamykania i wtykania patyczka... tego...y.... :oops: :oops: :oops:
ja ci tam moze jakis drucik bym?... bo ja mam pewne podejrzenia kto to byl, ale nikogo nie zlapalam za lapke.... :oops:

to kiedy przyjezdzasz :)
Ostatnio edytowano Czw lip 14, 2005 11:51 przez melba, łącznie edytowano 1 raz

melba

Post » Czw lip 14, 2005 11:51

melba pisze:no to przeniesmy na stachowki ;) co?

Aż tak daleko nie sięgam :lol: A w ogóle to taki fajny wątek się zrobił, że niechętnie się go pozbędę :wink:

Daga

Od: Pon lut 04, 2002 15:46

Post » Czw lip 14, 2005 12:03

melba pisze:no to przeniesmy na stachowki ;) co?

vienna spoko na razie mi styka jedzonka ;) jesli chcesz to po prostu adoptuj wirtualnie jakiegos kociszcza od p. Hanki bedzie super! bedziesz mogla dodac trzeciego kota w podpisie ;)

tylko wiesz... eee...tego....yyy.... pamietasz ten transporterek?... eee...taki... wiklinowy..yyy....? bo.... ktos obgryzl ta tasiemke co tam byla... i ja zjadl.... a potem nadgryzl ta petelke do zamykania i wtykania patyczka... tego...y.... :oops: :oops: :oops:
ja ci tam moze jakis drucik bym?... bo ja mam pewne podejrzenia kto to byl, ale nikogo nie zlapalam za lapke.... :oops:

to kiedy przyjezdzasz :)

melba.. :lol: :lol: :lol: ..dorot mi wspominała...To zamkniecie ma duze powodzenie u wszystkich kotów..Dorabiałam juz je kilka razy.. :lol:
Spoko..niech gryzą.. :smiech3:

Nie weim kiedy będę w wawie..ale wczesniej dam znać.. :roll:

vienna

Post » Czw lip 14, 2005 12:35

Vienna, masz rację, Stasia to wyjatkowy kot dla wszystkich Stachówek :1luvu:
Nic dziwnego, że kocury ją polubiły, jej nie da się nie lubić :1luvu:

Ania z Poznania

Od: Śro gru 17, 2003 15:25

Post » Czw lip 14, 2005 17:21

Stasiulka :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Obrazek