Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
pivonka2 pisze::D idę dzisiaj do Stasi w odwiedzinki![]()
to jej fotek napstrykam
melba pisze:no pivonka z dorot byly i zdjec napstrykalytylko gdzie one teraz?
ostatni raz jak je widzialam niezwykle wesole krokiem w miare prostym zmierzaly do windy w moim bloku
melba pisze:nic to. Staska jak zwykle wyluzowana niczym sie nie przejmuje. wczoraj slyszac drapanie w drapak nie zareagowalam bo co w tym dziwnego... dopiero jak drapanie sie utrzymywalo, utrzymywalo, utrzymywalo... zajrzalam... a tam Staska ledwo co siegajac drapaka sobie go uzywaczasami w ramach wspinaczki wlazi wyzej, wisi chwile na lapkach, zlazi i znowu drapie
co za dziewczyna... sama podpatrzyla duze koty bo ja jej jeszcze nie uczylam drapania wychodzac z zalozenia ze ona za mala jest.
drugi nius: Staska lubi salatki! a konkretnie tez wczoraj ja upatrzylam jak sie pasie trawa dla kotow ktora do tej pory konsumowal jedynie Piszczyk. co prawda troche tam bylo pacania lapa, probowania czy zmieszcze sie w doniczke obok tego zielonego ale niechskubnela tez pare razy... jestem w szoku
trzeci nius: brzuch Staski jest zrobiony z gumy!! pomijam juz fakt ze Staska jest w stanie zjesc na jeden raz cala saszetke animondy, pomijam juz fakt ze jest to wiecej niz kiedykolwiek na jeden raz zjadl Glunio ktory ma teraz 9 miesiecy! Tenze brzuch malowniczo zaokraglony wcale Stasce nie przeszkadza w bieganiu ani w wieszaniu sie na szyi starszym kotom, ani w skakaniu na kanape. Co wiecej, Staska spi na nim traktujac go chyba jako poduszke?! Znacie ta poze: przednie lapki wyciagniete do przodu, tylne lapki wyciagniete do tylu a brzuch posrodku przycisniety z lekka rozlewa sie malowniczo na boki? To wlasnie Staska.
dorot pisze:nie wiem, czy przypadkiem nie powinno się przenieśc tego wątku na koty , może zapytaj któregos moderatora
melba pisze:no to przeniesmy na stachowkico?
melba pisze:no to przeniesmy na stachowkico?
vienna spoko na razie mi styka jedzonkajesli chcesz to po prostu adoptuj wirtualnie jakiegos kociszcza od p. Hanki bedzie super! bedziesz mogla dodac trzeciego kota w podpisie
tylko wiesz... eee...tego....yyy.... pamietasz ten transporterek?... eee...taki... wiklinowy..yyy....? bo.... ktos obgryzl ta tasiemke co tam byla... i ja zjadl.... a potem nadgryzl ta petelke do zamykania i wtykania patyczka... tego...y....![]()
![]()
![]()
ja ci tam moze jakis drucik bym?... bo ja mam pewne podejrzenia kto to byl, ale nikogo nie zlapalam za lapke....
to kiedy przyjezdzasz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 14 gości