KONIEC Misz-masz DOKŁADKA kosmetyków

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw sty 20, 2022 18:05 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

Nelly pisze:22a - mgiełka do włosów - czy tam jest opisane jak używać? W sensie na mokre włosy? suche? Spryskać i układać włosy czy na ułożone spryskać? :)
Rezerwuję na razie :)
A 12a żel pod oczy nadaje się pod makijaż?
Też rezerwuję :)

Sposób użycia mgiełki: Spryskać równomiernie włosy z odległości 20-25 cm i ułożyć jak zwykle

Co do drugiego pytania to nie wiem :oops:
Jak stosować żel do pielęgnacji okolic oczu Avon?
Nałóż żel na skórę okolic oczu i bardzo delikatnie wklepuj opuszkami palców, aż do całkowitego wchłonięcia.

tu są opinie : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5802 ... -mask.html i piszą dziewczyny , że stosują pod makijaż :ok:
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt sty 21, 2022 12:09 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

Atta pisze:
ametyst55 pisze:Zapraszam na zakupy :D

Dzisiaj jedziemy z Zojką na drugi zastrzyk cykloferonu. Na razie nie widzę jakiś znaczących zmian w zachowaniu i samopoczuciu kotusi :ok:

A określono po jakim czasie ma sie coś zmieniać?

U kota z białaczką, którego leczy mój wet po dawce cykloferonu (5 zastrzyków) odstawiono wszystkie dotychczasowe leki .
Ja mam nadzieję , że u Zoi cofnie się stała infekcja przyzębia i łuków podniebiennych. Wczoraj odbiliśmy się od drzwi u weta bo akurat wypadła mu jakaś nagła operacja, ale przyjechał wieczorem i podał Zojce zastrzyk. Temperatury Zoja nie miała :ok: i wydaje mi się , że znosi całą tę akcję dobrze :ok: biega, bawi się, normalnie je wiec jestem dobrej myśli :ok:
Ostatnio edytowano Pt sty 21, 2022 13:54 przez ametyst55, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Pt sty 21, 2022 13:51 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

ametyst55 pisze:
Atta pisze:

Dzisiaj jedziemy z Zojką na drugi zastrzyk cykloferonu. Na razie nie widzę jakiś znaczących zmian w zachowaniu i samopoczuciu kotusi :ok:

U kota z białaczką, którego leczy mój wet po dawce cykloferonu (5 zastrzyków) odstawiono wszystkie dotychczasowe leki .
Ja mam nadzieję , że u Zoi cofnie się stała infekcja przyzębia i łuków podniebiennych. Wczoraj odbiliśmy się od drzwi u weta bo akurat wypadła mu jakaś nagła operacja, ale przyjechał wieczorem i podał Zojce zastrzyk. Temperatury Zoja nie miała :ok: i wydaje mi się , że znosi całą tą akcję dobrze :ok: biega, bawi się, normalnie je wiec jestem dobrej myśli :ok:

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt sty 21, 2022 16:26 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

wreszcie znalazłam opis torebki :ok:

8c. AVON - Torba Colour Block Hobo nowa
Miękka torba na ramię, z motywem łączenia kolorów, mnóstwem miejsca w środku i wygodnym paskiem.
Pasuje do: do codziennych stylizacji, świetna do pracy
W środku: mnóstwo miejsca, zasuwana kieszeń
zasuwana, zapięcie magnetyczne z ozdobnym kółkiem
nieregulowany, nieodpinany pasek na ramię
Świetna na miasto, idealna do pracy – zapraszamy po charakterną torbę, która zmieści wszystko, czego potrzebujesz w ciągu dnia. Połączyliśmy tu trzy uniwersalne kolory: czarny, brązowy i kremowy, tworząc z nich szerokie, przyciągające uwagę pasy. Front torby ozdobiliśmy metalowym kołem, co podkreśla jej nowoczesny, geometryczny styl. W jej wnętrzu znajdziesz mnóstwo przestrzeni na swoje rzeczy, a torbę łatwo zamkniesz na suwak. Wyposażyliśmy ją w wygodna rączkę-pasek do zawieszenia na ramieniu lub noszenia w dłoni.
Wymiary
Torba: 28 x 41 x 15 cm
Wysokość paska: 16 cm
Materiały: PCV
Cena - 20 zł
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Obrazek

ametyst55

Post » Pt sty 21, 2022 20:49 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

Zapraszamy na zakupy :D

Sonia szuka domku :D
Obrazek

Tosia
Obrazek

Tobiaszek :) tego w sumie też mogę oddać :lol:
Obrazek
po lewej Malwinka :)
Obrazek

ametyst55

Post » Pt sty 21, 2022 21:58 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

ametyst55 pisze:
Atta pisze:

Ja mam nadzieję , że u Zoi cofnie się stała infekcja przyzębia i łuków podniebiennych. Wczoraj odbiliśmy się od drzwi u weta bo akurat wypadła mu jakaś nagła operacja, ale przyjechał wieczorem i podał Zojce zastrzyk. Temperatury Zoja nie miała :ok: i wydaje mi się , że znosi całą tę akcję dobrze :ok: biega, bawi się, normalnie je wiec jestem dobrej myśli :ok:

To by było świetnie w przypadku Zoi :kotek:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt sty 21, 2022 22:00 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

ametyst55 pisze:Zapraszamy na zakupy :D

Sonia szuka domku :D
Obrazek

Tosia
Obrazek

Tobiaszek :) tego w sumie też mogę oddać :lol:
Obrazek
po lewej Malwinka :)

Aż tak ciężko z handlem,że nawet koty wystawiasz?? :201416 Jednak Tobiasz byłby nieoceniony w przypadku prac porządkowych. Jego kita to idealny zbieracz kurzu :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt sty 21, 2022 22:16 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

No jakby się znaleźli chętni to jeszcze dopłacę :lol:
Obrazek

ametyst55

Post » Sob sty 22, 2022 0:08 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

ametyst55 pisze:
Nelly pisze:22a - mgiełka do włosów - czy tam jest opisane jak używać? W sensie na mokre włosy? suche? Spryskać i układać włosy czy na ułożone spryskać? :)

Sposób użycia mgiełki: Spryskać równomiernie włosy z odległości 20-25 cm i ułożyć jak zwykle

Nałóż żel na skórę okolic oczu i bardzo delikatnie wklepuj opuszkami palców, aż do całkowitego wchłonięcia.

tu są opinie : https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,5802 ... -mask.html i piszą dziewczyny , że stosują pod makijaż :ok:

Dziękuję za opisy :) To ja mgiełkę poproszę ale z żelu rezygnuję, przepraszam ale on nie dla mnie.

Nelly

Od: Nie lut 10, 2002 9:36

Post » Sob sty 22, 2022 11:06 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

Nelly pisze:
ametyst55 pisze:

Dziękuję za opisy :) To ja mgiełkę poproszę ale z żelu rezygnuję, przepraszam ale on nie dla mnie.

Dziękuję :1luvu: mgiełka odłożona :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Sob sty 22, 2022 12:26 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

ametyst55 pisze:No jakby się znaleźli chętni to jeszcze dopłacę :lol:

albo dorzucisz drugiego? :mrgreen:
śliczne te koty
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob sty 22, 2022 14:37 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

mir.ka pisze:
ametyst55 pisze:No jakby się znaleźli chętni to jeszcze dopłacę :lol:

albo dorzucisz drugiego? :mrgreen:
śliczne te koty

Mogę dorzucić obesrańca Tinkę :mrgreen: reflektuje ktoś ?
Obrazek

ametyst55

Post » Sob sty 22, 2022 16:49 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

Przesyłka odebrana, bardzo dziękuję :)
Obrazek

LimLim

Od: Sob lut 23, 2002 20:08

Post » Sob sty 22, 2022 16:53 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

LimLim pisze:Przesyłka odebrana, bardzo dziękuję :)

Proszę bardzo :D
Obrazek

ametyst55

Post » Nie sty 23, 2022 17:10 Re: Misz-masz - Nowa DOKŁADKA kosmetyków 15.01.2021

Zapraszam serdecznie na zakupy :D
Obrazek

ametyst55

[poprzednia][następna]