Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Blue pisze:[(..)Skierke mamy wlasnie dlatego ze sie w jej zdjeciu zakochalismy.
Mielismy w tamtej chwili piec kotow i nawet nam przez mysl nie przeszlo ze moglibysmy wziac kolejnego.
Kliknelismy w watek - odruchowo, zeby zobaczyc co to znowu za kociak szuka domu (tak robie/robilam na Kotach do teraz - tym bardziej ze czesto w takich watkach sa rowniez prosby o rozne porady) i wpadlam po uszy, Piotrek takze.
O polnocy bylismy w Lublinie zeby ja odebrac. Po prostu.
I takich kocich historii bylo przeciez naprawde wiele.
To wcale nie jest tak ze jak ktos kota nie chce to i tak nie wezmie.
Bo czasami po prostu trzeba trafic na tego wlasciwego.
(...)
ascalithion pisze:kasować, jeśli chodzi o rozmnażanie i pseudohodowle.
Co do edukacji to logowanie lub nie nie zmieni nic, jeśli ktoś nie będzie chciał czytać...
kordonia pisze: Ja i mój TŻ jesteśmy kolejnym przykładem na to, że można sie dokocić z zakochania, i to przez przypadkowe wejście w wątek adopcyjny.
My w ten sposób staliśmy się opiekunami IŁ od LIdiyi i Marysi od Eve.
Gdyby te wątki byłyby w kociarni, te slodyczki nie mieszkałyby dziś u nas.
miki pisze:kordonia pisze: Ja i mój TŻ jesteśmy kolejnym przykładem na to, że można sie dokocić z zakochania, i to przez przypadkowe wejście w wątek adopcyjny.
My w ten sposób staliśmy się opiekunami IŁ od LIdiyi i Marysi od Eve.
Gdyby te wątki byłyby w kociarni, te slodyczki nie mieszkałyby dziś u nas.
Ja powiem jedno - szanse naszych kotów na miau spadły do zera, równie dobrze można było wykasować posty dotyczące kotów z wrocławskiego schroniska bo teraz już prawie nikt tam nie zaglądaa ja mam wrażenie jakbyśmy zostali zwyczajnie wyrzuceni na bocznicę
LimLim pisze:Kochani, wstępu na KOCIARNIĘ nikt nikomu nie broni, więc nie rozumiem dlaczego macie tam nie zaglądać.
LimLim pisze:Zobaczymy jak ta forma się będzie sprawdzała, w końcu wszystkim nam chodzi o dobro kociaków
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości