Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
isiula pisze:Dorotko, ja go napewno zabiore 24 albo tuz po!!! - bo tkie cudnosci o nim opowiadacie ze mnie az skreca
isiula pisze:no ale w kwestii jedzenia to i moj maz umie sie komunikowac - to nic takiego nadzwyczajnego
tylko mam nadzieje ze nie jeczy o 4 rano zeby mu dac jesc? bo Kubeł o 4 rano robi pobudke i ja juz nie wyrabiam...
dorotek6 pisze:isiula pisze:no ale w kwestii jedzenia to i moj maz umie sie komunikowac - to nic takiego nadzwyczajnego
tylko mam nadzieje ze nie jeczy o 4 rano zeby mu dac jesc? bo Kubeł o 4 rano robi pobudke i ja juz nie wyrabiam...
O 4 rano może nieee - ale o 6 zaczynają się bawić......... Dopiero później jedzonko - później spać - takie życie to jest to
tajdzi pisze:Im starszy kot tym dłużej śpi
taka dziwna reguła
Ann_pl pisze:tajdzi pisze:Im starszy kot tym dłużej śpi
taka dziwna reguła
Ktora czasem sie nie sprawdza
dorotek6 pisze:Ann_pl pisze:tajdzi pisze:Im starszy kot tym dłużej śpi
taka dziwna reguła
Ann - jak to się nie sprawdza............... przecież ZAWSZE się sprawdza![]()
. ZAWSZE - prawda Ann??
Ann_pl pisze:dorotek6 pisze:Ann_pl pisze:tajdzi pisze:Im starszy kot tym dłużej śpi
taka dziwna reguła
. ZAWSZE - prawda Ann??
To ja mam 2 wyjatki w domu
Ann_pl pisze:dorotek6 pisze:Ann_pl pisze:tajdzi pisze:Im starszy kot tym dłużej śpi
taka dziwna reguła
. ZAWSZE - prawda Ann??
dorotek6 pisze:Ann_pl pisze:dorotek6 pisze:Ann_pl pisze:tajdzi pisze:Im starszy kot tym dłużej śpi
taka dziwna reguła
. ZAWSZE - prawda Ann??
Podobno zwierzaki idą we właściciela - czyli idąc po nitce do kłębka ty ęz jesteś wyjątkiem
Ann_pl pisze:dorotek6 pisze:Ann_pl pisze:dorotek6 pisze:Ann_pl pisze:tajdzi pisze:Im starszy kot tym dłużej śpi
taka dziwna reguła
. ZAWSZE - prawda Ann??
Podobno zwierzaki idą we właściciela - czyli idąc po nitce do kłębka ty ęz jesteś wyjątkiem
Dobra, dobra. Tylko, ze jeden wyjatek jest moj, drugi adopcyjny. Moj wlasny 2 kot im starszy tym wiecej spi
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 8 gości