Mogę jutro i ta godzina jest dla mnie ok. Przyjadę po was pod Makro i dalej musicie mnie poprowadzić. Ja podałam Tice mój nr kom na pw i ma sie ze mną kontaktować.
Pozdrówka
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Catrina pisze:Narnia! Zlota kobieto!
Bardzo sie ciesze. No to sie biore za szukanie transportu do wrzesniNapisz jak dysponujesz czasem w celu przejecia kociat. Nie wiem czy masz kotki w domu? Jesli tak to czy sa zdrowe? Maluch nie byly jeszcze szczepione bo za male.
Jesli nie masz nic przeciwko temu to damy Ci na przechowanie 2 kocurki.
Oczywiscie akcje poszukiwania nadal bedziemy prowadzic dla wszystkich kogtkow wiec badz spokojna.
Krzys pisze:napisz gdzie i kiedy
Narnia pisze:Możemy zrobić jak chcecie , ale w sob jade do pozka (na wyprzedaże) bede pierw w centrum potem pojade do king krosa albo plazy - i tam sie kończy moja wycieczka , chłopaku ufundował mi ten wyjazd ze względu na pomyślne zdane egzaminy na studia![]()
![]()
![]()
w king krosie chciałam juz kupic koszyczek dla kotków wiec chyba zabawa kończy sie w Plazie Poznań
![]()
wiem że na moim terenie najwcześniej poszłyby te biało czarne - mysle że jakbym porozwieszała ogłoszenia bez kotków tak na sucho to wiara by sie zniechęciła a jak zobaczą u nas w firmie kociaki to zdecyduja sie wcześniej
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 160 gości