59a
76a
89a
91a
103a
104a
105a

LimLim pisze:Poproszę
59a
76a
89a
91a
103a
104a
105a
wysyłamy ?
ametyst55 pisze:LimLim pisze:Poproszę
59a
76a
89a
91a
103a
104a
105a
Dziękujęwysyłamy ?

kiwi pisze:103a i 104a poproszę i można mnie podsumować.
Maskara jest super, mam taką niebieską. Serum to jak lekki podkład ale bardziej w stronę bb kremu
i dziękuję za reklamę
Sonia została drugi raz zaszczepiona i szukamy domu 
ametyst55 pisze:kiwi pisze:103a i 104a poproszę i można mnie podsumować.
Maskara jest super, mam taką niebieską. Serum to jak lekki podkład ale bardziej w stronę bb kremu
Dziękujęi dziękuję za reklamę
![]()
A my właśnie wróciliśmy od weta i jesteśmy ujemniSonia została drugi raz zaszczepiona i szukamy domu
![]()
Kto się skusi na rezolutną 7-miesięczną szylkę ? Dołożę wyprawkę

ametyst55 pisze:Dziewczyny, czy ktoś z Was wysyłał paczkę Orlen? To jest dawna paczka w Ruchu. Wydaje mi się , że ceny są niższe niż Inpostem, ale nie wiem czy może to robić klient indywidualny.
Dotychczas robiłam to tylko przez OLX.
Taką stronę znalazłam https://www.orlenpaczka.pl/ tylko, że ja mam punkt partnerski wiec chyba nie mogę opłacić w nim nadania, a nigdzie nie widzę płatności on line
Atta pisze:ametyst55 pisze:Dziewczyny, czy ktoś z Was wysyłał paczkę Orlen? To jest dawna paczka w Ruchu. Wydaje mi się , że ceny są niższe niż Inpostem, ale nie wiem czy może to robić klient indywidualny.
Dotychczas robiłam to tylko przez OLX.
Taką stronę znalazłam https://www.orlenpaczka.pl/ tylko, że ja mam punkt partnerski wiec chyba nie mogę opłacić w nim nadania, a nigdzie nie widzę płatności on line
Na razie działa to tak samo, jak działało do tej pory. Wysyłka poprzez kiosk Ruch i tam opłacasz. W punktach partnerskich możesz jedynie odebrac taką przesyłkę. Nadawać przesyłki na stacjach paliw ORLEN oraz w Automatach Paczkowych jeszcze indywidualnie nie można. Jedynie klienci biznesowi i Vinted oraz Allegro Smart mogą na tym etapie wszystko

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości