Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
jolabuk5 pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:W Koszałkowie póki co niby ciepło - całe +6 - ale mokro i mglisto. Brrrr!
Nie mam nic do śniegu póki jest śniegiem a nie roztapiającą się breją.
Ofelia dzisiaj zażyczyła sobie otwarcia balkonu, szybciej wróciła do domu niż wyszła.
Podobnie będzie w lutym
W lutym +6 i tak trzymać do końca zimy!
kwiryna pisze:Niech już sobie będzie ciepło, albo zimno. Najgorzej jak w dzień + a w nocy - i opady. A w Wawie tak ma być cały tydzień:/
mir.ka pisze:oglądałam Wrocław w Planet+, nazywało się to - Odrą przez Wrocław
MaryLux pisze:mir.ka pisze:oglądałam Wrocław w Planet+, nazywało się to - Odrą przez Wrocław
I jak Ci się podobało?
mir.ka pisze:MaryLux pisze:mir.ka pisze:oglądałam Wrocław w Planet+, nazywało się to - Odrą przez Wrocław
I jak Ci się podobało?
lepiej mi się ogladało z taką jedną przewodniczką, na żywo
na Planet+ mają bardzo fajny cykl Polska z góry, Wrocław był kilka razy
MaryLux pisze:Kwiecień będzie ładny, spokojny.
Maj do połowy słoneczny, ciepły, druga połowa burzliwa, z gwałtownymi zjawiskami pogodowymi
MB&Ofelia pisze:Maryś, jak rozumiem prognozujesz dla Wrocka. Niestety u nas na Pomorzu Zachodnim pogoda rządzi się swoimi prawami i potrafi być zupełnie inna niż w całej reszcie Polski.
Mi by się przydał ładny koniec marca. Bo być może planuję w tym czasie małą wycieczkę.
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Kwiecień będzie ładny, spokojny.
Maj do połowy słoneczny, ciepły, druga połowa burzliwa, z gwałtownymi zjawiskami pogodowymi
u nas wczoraj było pochmurnie, niestety
MB&Ofelia pisze:W Koszałkowie dzisiaj jest pogoda do kuperka. Chyba nie pada, ale mglisto i nieprzyjemnie. Miałam iść na ptaki ale chyba przełożę to na jutro - ma być słonecznie.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, Lifter i 32 gości