Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
maczkowa pisze:Iza, zaczęłam robić przelew i ktoś zadzwonił i mnie rozłączyło. Dorzucę do skarbonki, jak obiecałam, nie za dużo, bo i kupiłam Wam sporo Josery, teraz i wcześniej w grudniu plus bazarki i po prostu już resztkami lecę. Ale dorzucę nie w charakterze premii, a to, co Ty miałabyś dodać. Z jednej strony Damiana jakoś rozumiem, bo to robota bez perspektyw..koty zawsze bedą i zawsze będą potrzebowac pomocy i to wykańcza. Z drugiej...alternatywa, jaką wcześniej opisałaś też nie jest żadną perspektywą, a w zasadzie dużo gorszą opcją. Ale nikt za nikogo jego życia nie przeżyje.
Trzymaj się!
aania pisze:Strasznie mi przykro,że takk daNo i nie ma metody zeby coś z tym zrobic.leko i w żaden fizyczny sposób nie mogę Ci pomóc. Posłałam grosik na załatanie tego co najbardziej pilne.Malutko, ale już mnie w tym miesiącu sponiewierało. Diagnozowanie mojej kotki, krople, a na końcu walnął mi piec centralnego ogrzewania i buty dzieckuAle i tak mam wrażenie, ze to nic, bo moje kłopoty kiedyś się skończą, a Twoje trwają dzień po dniu...przytulam mocno i bardzo podziwiam co robisz
iza71koty pisze:Szaraczek Opiekun wirtualny Cindy
iza71koty pisze:Damian ma dzisiaj Urodziny.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 119 gości