Pusia i Emi nowy 9 wątek, ZUZIA trudne dokocenie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro gru 15, 2021 16:45 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

Gosiagosia pisze:
jolabuk5 pisze:
Gosiagosia pisze:
jolabuk5 pisze:Oj... Ale nie martw się, dla sprawnego fachowca to tylko chwila i wszystko będzie ślicznie. Obserwowałam to przy moim remoncie :D

Tylko się martwię czy zdążą przed Świętami. :placz:

Zdążą, też chcą zarobić przed Świętami, a nie - po. :ok: A to jeszcze 2 tygodnie :D

Mam taką nadzieję, wyniosłam się do Zanecina żeby na to nie patrzeć. Chyba że girlandy sobie powieszę :mrgreen:

to jest jakis pomysł :mrgreen:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Pt gru 17, 2021 8:08 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

kciuki za szybką naprawę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pt gru 17, 2021 10:14 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

Anna2016 pisze:kciuki za szybką naprawę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję.
Nic się nie dzieje, nawet nie zadzwonią. Teraz tak szanują klientów :strach: :twisted: Mają to w d..kiedyś było inaczej, fachowiec musiał być w danym kierunku wykształcony zrzeszony w "Cechu" mieć papiery a teraz piekarz może otworzyć budowlane lub inny nie pokrewny zawód albo hydraulik piec ciasta.
Nikt nie wymaga doświadczenia i wykształcenia. Na stronach internetowych można wszystko napisać, nachwalić się itp.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pt gru 17, 2021 11:04 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

Gosiagosia pisze:
Anna2016 pisze:kciuki za szybką naprawę :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Dziękuję.
Nic się nie dzieje, nawet nie zadzwonią. Teraz tak szanują klientów :strach: :twisted: Mają to w d..kiedyś było inaczej, fachowiec musiał być w danym kierunku wykształcony zrzeszony w "Cechu" mieć papiery a teraz piekarz może otworzyć budowlane lub inny nie pokrewny zawód albo hydraulik piec ciasta.
Nikt nie wymaga doświadczenia i wykształcenia. Na stronach internetowych można wszystko napisać, nachwalić się itp.

no niestety tak jest :(
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Pt gru 17, 2021 20:34 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

Ojejku, nietypowa dekoracja świąteczna, fakt. Może jednak się uda i naprawią przed? Oby!
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Pt gru 17, 2021 21:32 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

A nie korzystacie z fixly.pl ? Bardzo fajna strona, zgłasza się problem, w odpowiedzi zgłaszają się fachowcy, można wybrać takiego, który ma odpowiednio dużo pozytywnych komentarzy - i załatwia się s nim sprawę. Mam te stronę od czitki i polecam!
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pt gru 17, 2021 22:47 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

jolabuk5 pisze:A nie korzystacie z fixly.pl ? Bardzo fajna strona, zgłasza się problem, w odpowiedzi zgłaszają się fachowcy, można wybrać takiego, który ma odpowiednio dużo pozytywnych komentarzy - i załatwia się s nim sprawę. Mam te stronę od czitki i polecam!

Nawet nie słyszałam o takiej stronie.
Jutro wejdę i zobaczę. Czekam na odpowiedź tych co nawalili.
Dziękuję bardzo za podpowiedź.

Gosiagosia

Post » Pt gru 17, 2021 22:50 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

A faktycznie słyszałam o tym chyba kiedyś! Dobry pomysł to być może.

Spokojnego weekendu, Gosiu!
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Pt gru 17, 2021 23:37 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

Ja już 2x korzystałam i byłam zadowolona. Trudno mieć kontakty do wszystkich fachowców, np. potrzebowałam w wynajmowanym mieszkaniu podłączyć nową kuchnię gazową, gazownik musi mieć do tego uprawnienia, wydać zaświadczenie. Znalazłam przez flipex i było super załatwione.
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

Post » Sob gru 18, 2021 9:23 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

jolabuk5 pisze:Ja już 2x korzystałam i byłam zadowolona. Trudno mieć kontakty do wszystkich fachowców, np. potrzebowałam w wynajmowanym mieszkaniu podłączyć nową kuchnię gazową, gazownik musi mieć do tego uprawnienia, wydać zaświadczenie. Znalazłam przez flipex i było super załatwione.

Popatrzyłam i naprawdę jest przydatny, ja niestety muszę na te ościeżnice czekać. Zadatek wpłacony drzwi zrobione tylko te ościeżnice. Jestem zła na siebie bo przed demontażem starych powinnam sprawdzić ale byłam pewna że Oni sprawdzają co do nich przychodzi zanim przyjadą do klienta.
No nic "mądry Polak po szkodzie " :oops:

Gosiagosia

Post » Sob gru 18, 2021 9:26 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

Gosiagosia pisze:
jolabuk5 pisze:Ja już 2x korzystałam i byłam zadowolona. Trudno mieć kontakty do wszystkich fachowców, np. potrzebowałam w wynajmowanym mieszkaniu podłączyć nową kuchnię gazową, gazownik musi mieć do tego uprawnienia, wydać zaświadczenie. Znalazłam przez flipex i było super załatwione.

Popatrzyłam i naprawdę jest przydatny, ja niestety muszę na te ościeżnice czekać. Zadatek wpłacony drzwi zrobione tylko te ościeżnice. Jestem zła na siebie bo przed demontażem starych powinnam sprawdzić ale byłam pewna że Oni sprawdzają co do nich przychodzi zanim przyjadą do klienta.

a te ościeżnice były za długie czy za szerokie? i z czego one są są? większość z tych co są na rynku można przyciąć do odpowiedniej długości, drzwi zresztą też
Obrazek

mir.ka

Post » Sob gru 18, 2021 9:58 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

mir.ka pisze:
Gosiagosia pisze:

a te ościeżnice były za długie czy za szerokie? i z czego one są są? większość z tych co są na rynku można przyciąć do odpowiedniej długości, drzwi zresztą też

No właśnie te byly robione na wymiar i fabryka przysłała za szerokie, niestety tych się nie dało przyciąć. Tak to jest syn chciał porządne drewniane a nie z Castoramy czy Obi i tak wyszło :placz:

Gosiagosia

Post » Sob gru 18, 2021 10:02 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob gru 18, 2021 10:17 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

Moj wnusio tak szybko rośnie :1luvu:
Obrazek

Gosiagosia

Post » Sob gru 18, 2021 11:46 Re: Pusia i Emi nowy wątek 9 część

Gosiagosia pisze:Moj wnusio tak szybko rośnie :1luvu:
Obrazek

Super wnusio! Rzeczywiście, już duży chłopak :)
Nasz wątek:
Kącik Muzyczny

jolabuk5

[poprzednia][następna]