Koty z Hucianego Grodu cd. Frodo wrócił.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto gru 14, 2021 12:22 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

U Kulek byłam. Była Lila i kocia mama
url=https://upload.miau.pl/show.php?u=5/61b87d3d10d]Obrazek[/url]
Kocia mama ma dziecko. Płochliwe, od razu chowa się w nadkola samochodu. Wiem, gdzie mają lokum, dałam tam miskę z jedzeniem dla małych kotków. Małe ma jeszcze trójkątny ogonek, jest białe w bure łatki, tyle zdążyłam zauważyć.
Obrazek
Zobaczymy, co dalej.
Nowy bazarek viewtopic.php?f=20&t=217527 Zapraszam

ewar

Od: Wto lis 06, 2007 20:17

Post » Wto gru 14, 2021 14:00 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Matko, teraz, w grudniu, taki maluch.

FuterNiemyty

Od: Pt gru 01, 2017 11:58

Post » Wto gru 14, 2021 15:04 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

No, niestety :( Schronienie ma, mama się nim opiekuje, przeżyje. I ja i młody człowiek będziemy dawać maluchowi jedzenie tuż obok miejsca, gdzie ma lokum. Dzisiaj dostał już karmę dla kocich maluszków. Koty zresztą dostają też bezzbożówkę, malec nie powinien głodować. Wygląda ładnie.

ewar

Post » Wto gru 14, 2021 22:27 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Dzisiaj zasypało nas na biało. Zasp nie ma, co to, to nie, nawet nie ma wielkiego mrozu. Ptaki nakarmiłam, nalałam im wody. Biedne są :( Ostatnio lecą w moją stronę, jak tylko pojawię się w drzwiach klatki. Nie wiem, może za mało ziarna im daję, bo jest ich naprawdę dużo. Dwa kilogramy dziennie mi idzie, nie licząc małych ptaszków, starszy pan też coś im wyrzuca, ale jest zimno, potrzebują chyba więcej. Będę wysyłała paczki, niedaleko jest targ to wstąpię i dokupię ziarna.
Gosia, dziękuję :1luvu:

My w tym roku kupiliśmy od razu worek 25 kilo słonecznika, ale byliśmy samochodem, to transport bez problemowy. Dwa kilo to bardzo dużo ptaków karmisz, do nas też dużo przylatuje, ale aż tyle nie idzie. Wieszam też kolby tłuszczowe i dla kosów jabłka zostawiam.Przy wielu domach widzę karmniki.

aania

Od: Pt lis 11, 2005 22:48

Post » Śro gru 15, 2021 6:55 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Małe ptaszki to nie problem, ale gołębi i kawek jest bardzo dużo. Mam kule z ziarnami, wieszałam, ale sprytne kawki w minutę się z nimi rozprawiały :mrgreen: Sypię więc ziarno do karmnika dla małych ptaszków.
Dzisiaj jest pięknie, krajobraz jak z bajki, ale śnieg już powoli topnieje. Na chwilę przykrył wszechobecny bród.

ewar

Post » Śro gru 15, 2021 7:28 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Kciuki za Dosię od rana :ok: :ok: :ok:

Arcana

Od: Nie lip 17, 2005 13:59

Post » Śro gru 15, 2021 8:47 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Nie dziękuję, bo jestem przesądna :oops:
Dosia już chyba po sterylce, mam nadzieję. Odbieram ją późnym popołudniem. Biedna, płakała, bo była głodna, a nic nie mogła jeść :(

ewar

Post » Śro gru 15, 2021 8:59 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Nie dziękuję, bo jestem przesądna :oops:
Dosia już chyba po sterylce, mam nadzieję. Odbieram ją późnym popołudniem. Biedna, płakała, bo była głodna, a nic nie mogła jeść :(

Dużo kciukow za Dosie moja ulubienicę :ok: :ok: :ok: :ok:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro gru 15, 2021 9:11 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Kciuki za futrzaka, bedzie mial z glowy problem :).
I za kolejny dzien, niech bedzie spokojny.

FuterNiemyty

Od: Pt gru 01, 2017 11:58

Post » Śro gru 15, 2021 10:20 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Za Dosię :ok:

waanka

Od: Czw paź 30, 2014 20:36

Post » Śro gru 15, 2021 10:48 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Śro gru 15, 2021 15:50 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Denerwuję się, nie ukrywam :oops: Niedługo po nią idę, ale jeszcze czekam na kuriera. Mieszkam jak w sklepie zoologicznym :wink: , ale przy tylu kotach zapas karmy i żwirku musi być. Trochę karmy jest oczywiście dla kotów Doroty. Muszę jeszcze zamówić coś dla maluszka kociej mamy.

ewar

Post » Śro gru 15, 2021 16:32 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

ewar pisze:Denerwuję się, nie ukrywam :oops: Niedługo po nią idę, ale jeszcze czekam na kuriera. Mieszkam jak w sklepie zoologicznym :wink: , ale przy tylu kotach zapas karmy i żwirku musi być. Trochę karmy jest oczywiście dla kotów Doroty. Muszę jeszcze zamówić coś dla maluszka kociej mamy.

w zooplusie maja opóźnienia dostaw
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Śro gru 15, 2021 16:41 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

mir.ka pisze:
ewar pisze:Denerwuję się, nie ukrywam :oops: Niedługo po nią idę, ale jeszcze czekam na kuriera. Mieszkam jak w sklepie zoologicznym :wink: , ale przy tylu kotach zapas karmy i żwirku musi być. Trochę karmy jest oczywiście dla kotów Doroty. Muszę jeszcze zamówić coś dla maluszka kociej mamy.

A ja dopiero wczoraj zrobiłam zamówienie i liczę że na Święta dojdzie paczuszka.

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Śro gru 15, 2021 16:42 Re: Koty z Hucianego Grodu cd.

Gosiagosia pisze:
mir.ka pisze:

A ja dopiero wczoraj zrobiłam zamówienie i liczę że na Święta dojdzie paczuszka.

a ja dzisiaj
Obrazek

mir.ka

[poprzednia][następna]