Anna2016 pisze:Chciałam czarny, ale już nie ma...to zapytam czy biały 5K jest jeszcze wolny?
Aniu, czarny 17K jest przecież wolny! Biały 5K oczywiście też. Obu nigdy nie miałam na sobie...

Edit. Dzięki za pw, już odłożyłam dla Ciebie 5K i 17K

Moderator: Moderatorzy
Anna2016 pisze:Chciałam czarny, ale już nie ma...to zapytam czy biały 5K jest jeszcze wolny?
jolabuk5 pisze:SabaS - nie mam pojęcia, jaka datę wpisać - może 6 grudnia (włącznie) - Mikołajki? A może potrzymać dłużej, w końcu nie wszyscy codziennie wchodzą na miau?
maczkowa, ok, dzięki! Czyli 16 i 157 - kupione!
Nul pisze:No to okolicznościowo…
Rozbłysły gwiazdy na aksamicie…
Jola sięgnęła do swych szkatułek…
Czego tu nie ma! Broszki, łańcuszki…
Zyska fundusze koci przytułek!
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:SabaS - nie mam pojęcia, jaka datę wpisać - może 6 grudnia (włącznie) - Mikołajki? A może potrzymać dłużej, w końcu nie wszyscy codziennie wchodzą na miau?
maczkowa, ok, dzięki! Czyli 16 i 157 - kupione!
przecież moze być bezterminowy, do sprzedaży ostatniej sztuki
Gretta pisze:Czy mogę prosić o wyraźniejsze zdjęcie 152 (kwiatki na czarnym tle)?
I poczekam jeszcze na płyty.
Atta pisze:Z tych trzech, o które było zapytanie wieczorem mam potwierdzone niebieskie 20K i to można dolożyć do reszty.
Jeszcze jedno zapytanie (mam nadzieję że ostatnie) o ile nie sprzedał się nr 31 - to białe czy kremowe perełki, krótkie na zapięciu ?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości