Zaraz muszę przygotować ziarno dla ptaków. P.Iza mówiła, że bardzo dużo wróbelków i sikorek pojawiło się wczoraj przy butelce, nawet się biły o jedzenie
Domowe koty już śpią po śniadaniu, średnio im smakowało
ewar pisze:Dziękuję![]()
Senny dzień dzisiaj, koty śpią, ja też bym chętnie się przespała. Wróciłam z targu, ptaszki będą miały co jeść przynajmniej przez tydzień. Dużo mi tego idzie, ale zimno, muszą dobrze jeść.

ewar pisze:U mnie też sporo tego idzie. Dla dużych ledwo wystarcza 10 kg na tydzień.
Nie wiem, co się dziejeObsikany ponton, o czym pisałam, a dzisiaj obrus na stole w kuchni. Benia [*] nigdy tam nie bywała. Gdybym wiedziała, który to kot, to zabrałabym do weta na badania, ale nie wiem. Kocury oprócz małego Draco wykastrowane, dwie kotki za małe jeszcze na sterylki. O co chodzi?
, tak sądzę. Byli nierozłączni.
Nie wiem, co się dzieje. Draco zachorował
, muszę go zabrać do weta. Najpierw jednak muszę iść na usg, czekałam kilka miesięcy, nie mogę odpuścić. Dobrze, że o 8 rano, ale podobno i tak trzeba sporo odczekać. Draco cały czas śpi, nie ma apetytu, zaledwie liznął trochę karmy. Ma kłopoty z chodzeniem. Wenus chyba dobrze się czuje, ale boję się, że i u niej coś się może wykluwać. Załamać się przyjdzie.

)

Bratek, ich rówieśnik jest wyjątkowym miziakiem. Pakuje się p.Izie na kolana i zasypia. Cały czas chodzi za nią, towarzyszy jej nawet w łazience
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 32 gości