Ewuniu, witamy
Nul, dziękujemy

Moderator: Estraven

Mam jednak nadzieje, ze nie gloduje. Zoe nie bylo dosc dlugo a przyszla okragla jak kuleczka
, Sabciu
, Ciociu MaryLux
Tylko co Ty będziesz jadła, Malutka? Ten źle przysłany produkt Duża powinna zareklamować, szkoda kasy!

Anna2016 pisze:Miau Ciociu pibon, Ciociu Nul, Ciociu Jolu, Ciocie.
Wczoraj duża dała mi saszetkę, zjadłam trochę a potem....buuu, straciłam apetytduża popatrzyła na saszetkę i okazało się ze zamiast hill's i/d dostała hill's i/d biome (taka nowa odmiana hill'a) , duże sprzedali TO zamiast klasycznego i/d . Ale była zła, mówię Wam, ta moja duża, ale wysmarowała emaila a jaka opinię wystawiła w internecie temu sklepowi
to sklep zooart, nie kupujcie tam Ciocie bo towar niezgodny z opisem na www. W nocy nie tknęłam jedzenia
![]()
Rano zjadłam całą porcję osłony na jelita, może poczuję się lepiej...
Ciociu pibon, pomiziaj Twoje Kotki ode mnie, Ciociu Nul, Sabciu
, Ciociu MaryLux
![]()
Miłego dnia i zdrowia, dla Wszystkich.
Zunia

mam jeszcze stare zapasiki prawidłowych saszetek i/d a duża dziś zaraz po pracy pojedzie do zaprzyjaźnionego sklepu zoologicznego i zapyta, czy dadzą radę sprowadzić te właściwe saszetki....Anna2016 pisze:Miau, dziękuję Ciociu Jolu i Ciociu Gosiagosiamam jeszcze stare zapasiki prawidłowych saszetek i/d a duża dziś zaraz po pracy pojedzie do zaprzyjaźnionego sklepu zoologicznego i zapyta, czy dadzą radę sprowadzić te właściwe saszetki....
Ps. Duża chciała sfotografować mi brzuszek, ale nie dałam...
Zunia

mir.ka pisze:Anna2016 pisze:Miau, dziękuję Ciociu Jolu i Ciociu Gosiagosiamam jeszcze stare zapasiki prawidłowych saszetek i/d a duża dziś zaraz po pracy pojedzie do zaprzyjaźnionego sklepu zoologicznego i zapyta, czy dadzą radę sprowadzić te właściwe saszetki....
Ps. Duża chciała sfotografować mi brzuszek, ale nie dałam...
Zunia
Zuniu pokaż brzusio
Tylko nie chcę Zazulki stresować. jak zechce, to sama pokaże
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 634 gości