Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszorek pisze:Mam trzy kociaki,z tego jedna lubi siedziec na kolanach,ale tylko jak ona chce.Dwa pozostale nie bardzo,barankuja ale nie chca siedziec na kolanach.Pewno koty jak ludzie,kazdy ma inny charakter.Mi to nawet nie przeszkadza,niech sobie nie beda mega miziakami,byle byly zdrowe i szczesliwe.
ewkkrem pisze:Gosiugosiu, nie tęsknij za miziakami. Moja jedyna jedynaczkaRuzia, była nakolankowcem na 3 etaty. 24 godz. na dobę chciałaby być, spać, jeść na kolanach. Było to strasznie upierdliwe
Teraz mam dwa (z czterech), które lubią "na kolanka" ale Maćkowi za ciasno
(ponad 6 kg.) i zbyt długo nie wytrzynuje a Drops "od czasu do czasu". Da się przeżyć. Jak mi się zachce mieć kota na kolanach to ... robię SOBIE coś do zjedzenia. Na bank Maciek przylezie i wlezie na mnie
. Drops przychodzi głównie na nocki. Chłopakowi amorów się zachciewa, baranków, kokoszenia i koniecznie musi mnie umyć
. Chyba najlepszymi kotami są Nowaki bo ... jeszcze się boją bliskości
![]()
Fajnie, że Pusia "się otwiera". Możesz zaobserwować jak bardzo "przeszkadzała" jej kocia konkurencja.
Zdrówka i szczęścia dla Was wszystkich życzymy całą rodziną.
Duża Dropsa, Drops + koty
jolabuk5 pisze:To nie ja, Gosiu, to photoshop
mir.ka pisze:jolabuk5 pisze:To nie ja, Gosiu, to photoshop
u mnie to robi Picasa
jolabuk5 pisze:To nie ja, Gosiu, to photoshop
SabaS pisze:Ojej jaka śliczna Emi, fotka do postawienia na komodziedoczytuję, że Pusia robi się bardziej przytulaśna, może wyczuła że tego potrzebujesz. Jeszcze trochę i może będzie spać z Tobą w pościeli.
Zuniu doczytuję, że Duża zmieniła weta i jest konkretny plan leczeniato bardzo ważne dla Dużych, gdy widzą że lekarz jest przekonany co do trafności diagnozy i wie jak prowadzić pacjenta. Moja Tereska też ma Ibd, to nie jest straszna choroba, jeśli jest dobrze leczona. U Ciebie też się brzuszek uspokoi, placki z kuwety znikną. Wtedy i Twoja Duża będzie spokojna i będzie Wam się lepiej żyło. Czego Wam życzę, by nastało jak najszybciej. Zdrowiej Zuniu
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 25 gości