Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
A nie masz wrażenia że się gorzej zbryla?? Albo moje górniki rozkopują jak zakopująMoli25 pisze:Nie wyobrazam sobie innego żwirku niż cats best. Benek to porażkanigdy nie wrócę do bentonitu, NIGDY
![]()
cats best od lat ten sam. Zawsze pięknie się zbryla. No i do wc- największa zaleta.
U nas najgorsze są ataki na kuwetę jak Coco jets w środku. Jak tylko słyszy że ktoś jest w kuwecie to biegnie. Jak to coco to zostaje i czeka aż ta skończy. To ta potem ma padake.aga66 pisze:Ja kupuję kotom Greenwoods Plant Fibre, żwirek roślinny zbrylający się. Jest w Zooplusie. Po latach używania bentonitu jest wytchnieniem od kurzenia się. Zbryla się świetnie, jak dla mnie najlepszy jaki miałam dotąd. Martwię się agresją Ćornego na Coco ale tu chyba wiele nie zrobisz. U mnie od lat jest podobnie. Mam 3 kocury i 1 kotkę. I te 3 kocury dokuczają Kitce. Są tygodnie gdy nic się nie dzieje ale bywają dni, że 3 kocurki jeden po drugim stosują mobbing. A najgorszy jest Bambek ślepiec z którym wychowała się od dziecięcia. I nic nie pomaga niestety. Na zczęście tylko Bambek odważa się ją tknąć, to znaczy skacze Kici na kark i wyrywa futro a ona drze się jak opętana. Pozostałe 2 strzelą ją czasem z liścia ale najczęściej pogonią. Co nie znaczy, że mi z tym dobrze. Już nie wezmę żadnego kocura póki mam kotkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Meteorolog1 i 109 gości