Z ogłoszeniem - tak.
Ale już w poniedziałek (wtorek?) musze stąc wyjechac i nie mam, co zrobić z kotkami. Czy naprawdę nikt nie mógłby ich wziać chociaż na jakiś czas?
Przecież nie oddam ich do schroniska....
Czy ktoś mógłby z Trójmiasta przytulić kotki na jakiś czas?
Być może będą miały domek w Warszawie, ale do tego czasu nie mają gdzie się podziać !!!
Kto mógłby pomóc? Kotki obecnie są we Wrzeszczu...
Mama Prawdziwa egipska księżniczka z kairskiej ulicy....i książę o migdałowych oczach... rudy łobuz
Mayo - jesteś pewna, że imiona porawnie nadane? Czy masz pewność że obie krówki to dziewczynki. Bezkrytycznie przyjąłem je jako takie, ale dziś zasiała się w mym sercu wątpliwość Śmiem przypuszczać że jedna dziewczynka "zmężniała" ostatnio Chyba musze jakiegoś speca od kotów poprosić na oględziny. Mayo - jak z szukaniem domków? Jedna dziewczynka podobno ma do Warszawy jechać, a co z drugim kotem. Szukać domu?
Która zmezniala ? Ta wieksza, z wieksza iloscia bialego?
Mam nadzieje, ze jesli juz ktoras, to ta wlasnie, bo Panstwu z Warszawy, tym, ktorzy upatrzyli sobie druga z kotek, zalezalo na dziewczynce .
"Zmężniała" ta, która upatrzona nie jest. Nie chcę się upirać że jest to kocurek ale narządy płciowe obu kociaków są diametralnie różne. Jutro musze skonsultować sprawę płci, bo troszke mnie to frapuje
GY pisze: Jutro musze skonsultować sprawę płci, bo troszke mnie to frapuje
GY, szukaj domku jeśli możesz. Ja też oczywiście to robię, ale domków nigdy za wiele A dziewczynka ( ta 100%towa) jedzie do Warszawy, już wiadomo napewno?
Mama Prawdziwa egipska księżniczka z kairskiej ulicy....i książę o migdałowych oczach... rudy łobuz
A może tu będzie domek? (chociaż trochę daleko od Trójmiasta...)
malopolskie, 10.07.2005
Kupie czarno-białego kocurka
Kupię kocurka czarno - białego około 3 miesięcy. Może być z rodowodem lub bez rodowodu w przystępnej cenie. Zainteresowanych proszę o przysyłanie wiadomości na mój adres e-mail : saritha_86@o2.pl
Mayo - czy Warszawiacy są 100% pewni nie wiem. Przekazałem Marynacie namiary na mnie i maja się odezwać Dla chłopaka najprawdopodobniej będzie domek - sprawa w toku Za info dziękuję - zainteresuje się ta sprawą