Grubiutki, mięciutki, gotowy do przytulania
Megana pisze:Poka!

anulka111 pisze:Melduje, że bardzo chce Toperka
Aia pisze:Megana pisze:Poka!
Meg, chodzi Ci o materiały?
Masz maszynę? Może chcesz kieszonki? Uzbierałam sporo
![]()
Dżinsu też trochę zostało.
Megana pisze:Aia pisze:Megana pisze:Poka!
![]()
Chcę! Maszynę owszem, kupiłam sobie na gwiazdkę i od tamtej pory szaleję z patchworkami, chyba wreszcie pokażę je hurtem na blogu... Kieszenie chcę i dżins i tak, nie mam już na to wszystko miejsca, materiały (zdobywane głównie w ciucholandach) wylewają mi się z szafy, ale co z tego...
anulka111 pisze:Obledne) może być taki zielony i czerwony...... Cudaaaaa

Aia pisze:Megana pisze:Aia pisze:Megana pisze:Poka!
![]()
Chcę! Maszynę owszem, kupiłam sobie na gwiazdkę i od tamtej pory szaleję z patchworkami, chyba wreszcie pokażę je hurtem na blogu... Kieszenie chcę i dżins i tak, nie mam już na to wszystko miejsca, materiały (zdobywane głównie w ciucholandach) wylewają mi się z szafy, ale co z tego...
Oooooooo !!! koniecznie, proszę, pokaż! Przecież wiesz jak kocham patchwork![]()
Patchworki to ja bym poszyła... Tylko nie miałabym co z tym robić. Nadal zostały mi dwa pokrowce na posłania! Niespełnionym marzeniem pozostaje narzuta... a jakby to tego dżinsowa.. jedyne co mnie powstrzymuje to jej ciężar.![]()
![]()
Oba po stówce.
Zbierałam się, żeby pofotografować, te rzeczy które mam, może teraz komuś wpadną w oko, bo ja nie mam czasu na reklamę![]()
Wyślę Ci ten jeans. Nie jakoś szybko ale wyślę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości