Moderator: Moderatorzy
morelowa pisze:Gdybyś tak mogła od nas wziąć choć troche siły...to się podzielimy ..
Atta pisze:Oooo, więc w ciele psa jest uwięziony mruczuśU nas było na odwrót, Mikołaj był kotopsem. Jedyne co mu nigdy nie wyszło to szczekanie
Popatrz jak to intuicja przywiodła Cię na właściwy portal.
LimLim pisze:Zdrówka dla Was obu
MAU pisze:Najmocniejsze![]()
za kontrolę.
Najcieplejsze myśli i ogrom pozytywnej energii kochane i dzielne Dziewczynki![]()
brooklynboogie pisze:MAU pisze:Najmocniejsze![]()
za kontrolę.
Najcieplejsze myśli i ogrom pozytywnej energii kochane i dzielne Dziewczynki![]()
Dziękujemy. Tak bardzo się boję o to jej chore serduszko i ewentualną kolejną narkozę.
A tu jejden z niewielu momentów gdzie Sonia siedzi spokojniepod przymusem na ławce w parku
![]()
brooklynboogie pisze:morelowa pisze:Gdybyś tak mogła od nas wziąć choć troche siły...to się podzielimy ..
Dziekujemy, skorzystamyJa się nigdy nie poddaję.
A Noelik wczoraj na spacerze dostał komplement i to nie byle jaki![]()
![]()
Mianowicie zatrzymaliśmy się na chwilę by zamienić kilka uprzejmych uwag o pogodzie z nową sąsiadką, a że Noel jest nieufna i zawsze trzyma dystans, to stała sobie w bezpiecznej odległości i kontrolowała sytuację
Pani zwróciła się do niej, wyrażając zachwyty jakież to Noel ma piękne oczyska, a dlaczego porusza się tylko na trzech łapkach itd. Noel stała nadal i się przyglądała badawczo.
Pani na to:
"Ona jest taka zupełnie nie "psia", zachowuje się zupełnie jak KOT, identycznie!![]()
![]()
Tak więc mamy kota w ciele psa. Co to za tajemniecze sprawy...![]()
A jesli chodzi o zdrowie, to mamy przedużony antybiotyk i resztę leków, później dopiero USG. Czy ktoś może robił USG u dr Zlot w Canfelisie na Berensona? :?:
Kotina pisze:brooklynboogie pisze:MAU pisze:Najmocniejsze![]()
za kontrolę.
Dziękujemy. Tak bardzo się boję o to jej chore serduszko i ewentualną kolejną narkozę.
A tu jejden z niewielu momentów gdzie Sonia siedzi spokojniepod przymusem na ławce w parku
![]()
Kciuki za serduszko Soni .... ślicznej Soni![]()
Kotina pisze:brooklynboogie pisze:morelowa pisze:Gdybyś tak mogła od nas wziąć choć troche siły...to się podzielimy ..
![]()
Mianowicie zatrzymaliśmy się na chwilę by zamienić kilka uprzejmych uwag o pogodzie z nową sąsiadką, a że Noel jest nieufna i zawsze trzyma dystans, to stała sobie w bezpiecznej odległości i kontrolowała sytuację
Pani zwróciła się do niej, wyrażając zachwyty jakież to Noel ma piękne oczyska, a dlaczego porusza się tylko na trzech łapkach itd. Noel stała nadal i się przyglądała badawczo.
Pani na to:
"Ona jest taka zupełnie nie "psia", zachowuje się zupełnie jak KOT, identycznie!![]()
![]()
A jesli chodzi o zdrowie, to mamy przedużony antybiotyk i resztę leków, później dopiero USG. Czy ktoś może robił USG u dr Zlot w Canfelisie na Berensona? :?:
Ja robiłam, swoim kotom.
Dr Zlot jest bardzo miła, delikatna i jest świetnym fachowcem. Dostałam obszerny i bardzo szczegółowy opis USG. Polecam
brooklynboogie pisze:Kotina pisze:brooklynboogie pisze:morelowa pisze:Gdybyś tak mogła od nas wziąć choć troche siły...to się podzielimy ..
![]()
Pani na to:
![]()
Ja robiłam, swoim kotom.
Dr Zlot jest bardzo miła, delikatna i jest świetnym fachowcem. Dostałam obszerny i bardzo szczegółowy opis USG. Polecam
Dziękuję za informację, zawsze to dobra wskazówka, bo do dr Marcińskiego zawsze trudno się dostać![]()
brooklynboogie pisze:LimLim pisze:Zdrówka dla Was obu
Dziękuję, 9 listopada kontrola i decyzje co dalej
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość