Taka fajna wloczka a chętnych brak.oj
tabo10 pisze:Ile jest metrów w motkach 8 i 9. Pytam dla koleżanki z dogo i proszę o rezewację do czasu odpowiedzi
lidka02 pisze:Rudy zaczął mi na drugi dzień jeść więc nie pojechałam ..Ale wczoraj było źle i dziś też nieciekawie ..Jutro jak rano będzie jade do weta , pysiu coś strasznego tak szybko rak postępuje , to już jest życie w bólu a tego nie chce ..![]()
Smarczek od dwóch dni leci z niej , wymiotuje żółcią , dziś rano znów wet poprawy nie ma ..Myje ją wet też ją umył , i teraz piorę ..nie moge jej zamknąć do klatki bo się zestresuje to już staruszka..A jak podkładam podkłady pod nią idzie obok ...
To fik ma raka jelit ginie mi chłopak , musze go jutro też zabrać na leki na chwile będzie lepiej
No i Lusia nie ma poprawy fatalnie gubi kupę , ale ta kupa jest taka luźna...nie wiem już
Dziewczyna nie zdaje sobie sprawy ze swojej sytuacji , a ja wciąż piorę.
Ciężko wciąż tak..
![]()
I jutro cięzki dzień ..
Taizu dziękuje za karmę![]()
Idę sprzątać , za chwile przez sen będe sprzątać.Dramat
Moje ulubione zdjęcie z Malizną a obrazek ma chyba z 15 lat ..jest piękny uwielbiam go bo to częsty widok tego co jest na ulicy ..
Wiadomo,że im więcej kotów, tym prawdopodobieństwo większej liczby przypadków ciężkich chorób. Czasem nawet nie ma czasu na porządne opłakanie po odejściu jednego, a już z drugim ciężko tabo10 pisze:Poproszę 1 szary (nr osiem) i 2 x fiolet(poz.9) dla koleżanki z dogo i dopakować do mojej paczki proszę

Atta pisze:tabo10 pisze:Poproszę 1 szary (nr osiem) i 2 x fiolet(poz.9) dla koleżanki z dogo i dopakować do mojej paczki proszę
Dobrze, zaraz dopiszę do Twojego rachunku, a Ty osobiście porachujesz się z koleżankąChyba,że będzie płacić indywidualnie ?
tabo10 pisze:Atta pisze:tabo10 pisze:Poproszę 1 szary (nr osiem) i 2 x fiolet(poz.9) dla koleżanki z dogo i dopakować do mojej paczki proszę
Dobrze, zaraz dopiszę do Twojego rachunku, a Ty osobiście porachujesz się z koleżankąChyba,że będzie płacić indywidualnie ?
Dopłaciłam 36zl(za poprzednie zakupy uregulowałam wcześniej).

alessandra pisze:Kochani polecam uwadze czekoladową wloczke .welna merino i alpaka .takiej cudnej mieszanki nie znajdziecie po tej cenie
kocka pisze:a mozesz sprawdzic na jakich drutach polecaja robic nr 7 i 11?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 21 gości