Tak sobie niedomagają na zmianę albo tworząc wspólną enklawę obsmarkanie-zakichaną Dzieła są stworzone na drewnie i na kartonie. Podpowiem tylko,że drewniane bardziej praktyczne, nie tylko jako ewentualna deska do pokrojenia od strony niezamalowanej (mam nadzieje,że artystka mnie nie dopadnie), ale przede wszystkim jako narzędzie służące do samoobrony.Klepnięcie taką sztuką boli
DECHY
Jak twórczyni podaje: Na deskach maluję farbami akrylowymi, potem zabezpieczam je lakierem do drewna. W ten sposób kolory nie płowieją nawet na słońcu i można obrazy przetrzeć wilgotną szmatką , gdy sie zakurzą.
Anielskości - 39cm x ok.9cm solidny kawałek drewna, wiec nie wiem czy słusznym jest polecać komuś, kto ma kominek
za wywoławczą
start: 27paź.9.30podbija na 40zł
Must be the love - 27x26cm, tył również zamalowany na żółto, CW: 45zł
za wywoławczą
start: 3 listopada 20.30 zaadoptowała Jesienne sny - średnica 22,5cm, tył surowy,bez wieszadełka, CW: 32zł
za wywoławczą
start: 3 listopada 20.30 zaadoptowała Czarna natura - średnica 22,5cm, tył surowy z wieszadełkiem, CW: 32zł
za wywoławczą
start: 29paź.9.30podbija na 40zł
Reszta teamu - 12,5 x 18,5cm + 5,5cm rączka, CW:25zł
za wywoławczą
start: 28paź.23.00 zaadoptowane
SZKICE
Szkice ołówkiem z kapką koloru, podkreślone mocniejszą kreską, jeden z podwójnymi kotami koloru nabrał dzięki akwarelom (brak dossier,wiec mogę się mylić). Wymiary: 15cm x 21cm. Każdy szkic w jednakowej cenie, CW:15zł
Tu prawie zgadłam
Zazula zaadoptowana za wywoławczą
start: 3 listopada 19.30Leon zaadoptowany za KT
Borys zaadoptowany za KT
Lila & Lilu zaadoptowani za wywoławczą
start: 2 listopada 8.00Miętka & Chrupek zaadoptowani za wywoławczą
start: 3 listopada 19.30Szelka zaadoptowana za KT
Licytacja każdej wywołanej sztuki ustalona na 5dni
Można również dokonać zakupu za KT, czyli + 50% ceny wywoławczej.
Zapraszam do adopcji

Dobra, spokojnie , to było chwilowe 
Mnie anielica też się podoba wielce. Powabna, a jednocześnie sękata