Musi być dobrze!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Małgosiu, myślę o Tobie i Hugonku bardzo ciepło. Masz moc moich dobrych myśli. Oby Wam się udało "ukraść" losowi jeszcze trochę czasu
Marzenia11 pisze:Gosiagosia pisze:Nadal martwię się Hugonkiem![]()
nie ma apetytu, je na raty i mało. Za tydzień USG o będę szukać dobrego onkologa. Na Bialobrzeskiej jest dr. Jagielski podobno bardzo się zmienił i to na niekorzyść.
A dr Ula Jankowska? Tez z Bialobrzeskiej? Ew dr Dominiak, ale z nim nie mam doswiadczenia.
Nul pisze:Ja tylko kciuki mogę...
Musi być dobrze!
Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Gosiagosia pisze:Nadal martwię się Hugonkiem![]()
nie ma apetytu, je na raty i mało. Za tydzień USG o będę szukać dobrego onkologa. Na Bialobrzeskiej jest dr. Jagielski podobno bardzo się zmienił i to na niekorzyść.
A dr Ula Jankowska? Tez z Bialobrzeskiej? Ew dr Dominiak, ale z nim nie mam doswiadczenia.
O Dominiaku słyszałam że jest dobry o dr.Jankowskiej też. Na Bialobrzeska mam blisko.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Marzenia11 pisze:Gosiagosia pisze:Nadal martwię się Hugonkiem![]()
O Dominiaku słyszałam że jest dobry o dr.Jankowskiej też. Na Bialobrzeska mam blisko.
oby nie byli potrzebni![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Gosiagosia pisze:Na 12 idziemy na USG i pobranie krwi.
Nie jest dobrze więc trzymajcie kciuki .
SabaS pisze:Trzymamy mocno kciuki i łapki, żeby było lepiej![]()
![]()
U nas podobnie, więc wiem przez co przechodzisz. Trzymajcie się Hugo i Gosiu![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości