Zdrowia!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Gosiu, nie podjadaj Hugonkowi!Sama sobie jaką myszkę capnij!
![]()
Zdrowia!
Gosiagosia pisze:Nul pisze:Gosiu, nie podjadaj Hugonkowi!Sama sobie jaką myszkę capnij!
![]()
Zdrowia!
Myszki nie capnelam bo za wolna jestem ale indyka tak.
Nul pisze:O, gdybym masło zostawiła, podjedzone by było! Serek tak, również. Chleb takoż, ale na drożdżach - zakwas ich nie kusi. O ten chleb zwłaszcza Bajeczkę podejrzewam, bo ona to amatorka drożdży
pibon pisze::P Piekna, niezapomniana Migotka. Ale ze czasami Emi do poslanka siusiala to nie wiedzialam![]()
Jako dziecko mialam kocurka, ktory tak jak ja byl amatorem kielbaski suszonej. Zimowa pora suszylam sobie zawsze kawalek na kaloryferze ale rzadko udawalo mi sie ja zjesc.
Gosiagosia pisze:Nul pisze:O, gdybym masło zostawiła, podjedzone by było! Serek tak, również. Chleb takoż, ale na drożdżach - zakwas ich nie kusi. O ten chleb zwłaszcza Bajeczkę podejrzewam, bo ona to amatorka drożdży
Migotka byla amatorką szyneczki, kiedyś zostawiłam kanapeczki w kuchni i poszłam tylko odebrać telefon wracam a tu kanapeczki bez szyneczki.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Nul pisze:O, gdybym masło zostawiła, podjedzone by było! Serek tak, również. Chleb takoż, ale na drożdżach - zakwas ich nie kusi. O ten chleb zwłaszcza Bajeczkę podejrzewam, bo ona to amatorka drożdży
Migotka byla amatorką szyneczki, kiedyś zostawiłam kanapeczki w kuchni i poszłam tylko odebrać telefon wracam a tu kanapeczki bez szyneczki.
zjadłaś ja zanim poszłaś do telefonu i tak sie zagadałaś, ze o tym zapomniałaś
Anna2016 pisze:Miau Hugonku, miau Ciociu Gosiagosia, dobrego dnia i zdrowia dla Was
Zunia
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Google Adsense [Bot], Silverblue i 10 gości