Nul pisze:Zaprawdę, uroczo kolorowy ogródek!
teraz jest nawet ładniejszy niz pod koniec lata
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nul pisze:Zaprawdę, uroczo kolorowy ogródek!
Anna2016 pisze:Sikorka modra![]()
![]()
![]()
pięknie ! Rzadko się widzi ten gatunek. W ogóle fotografowanie sikorek to sztuka, one są bardzo płoche
mir.ka pisze:Maluchy, nie takie maluchySkończyły juz 5 miesiecy i są dość duże jak na swój wiek, przynajmniej Ina, waży juz 2,7 kg
, siostra 0,5 kg mniej. Z ciekawość sprawdziłam książeczkę Daisy, która jest dość drobnej budowy i w wieku 15 miesięcy ważyła 2,9 kg. Ina to kolos w porównaniu do niej.
Nul pisze:mir.ka pisze:Maluchy, nie takie maluchySkończyły juz 5 miesiecy i są dość duże jak na swój wiek, przynajmniej Ina, waży juz 2,7 kg
, siostra 0,5 kg mniej. Z ciekawość sprawdziłam książeczkę Daisy, która jest dość drobnej budowy i w wieku 15 miesięcy ważyła 2,9 kg. Ina to kolos w porównaniu do niej.
Ooo, CzarNulka, kiedy ją zważyła jej współopiekunka, miała 2,5… A starsza niż Ina na pewno. No ale to był kot „z lasu”…
Fajny taki dłuuugi kot
mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze:Maluchy, nie takie maluchySkończyły juz 5 miesiecy i są dość duże jak na swój wiek, przynajmniej Ina, waży juz 2,7 kg
Ooo, CzarNulka, kiedy ją zważyła jej współopiekunka, miała 2,5… A starsza niż Ina na pewno. No ale to był kot „z lasu”…
Fajny taki dłuuugi kot
czyli CzarNulka bardziej podobna do Oliny z wagą
mir.ka pisze:Maluchy, nie takie maluchySkończyły juz 5 miesiecy i są dość duże jak na swój wiek, przynajmniej Ina, waży juz 2,7 kg
Nul pisze:mir.ka pisze:Nul pisze:mir.ka pisze:Maluchy, nie takie maluchySkończyły juz 5 miesiecy i są dość duże jak na swój wiek, przynajmniej Ina, waży juz 2,7 kg
Fajny taki dłuuugi kot
czyli CzarNulka bardziej podobna do Oliny z wagą
Na to wychodzi.
Ha, a jaka Baja była malutka kiedyś… I Bezia… Tylko Felinora w kocięctwie nie znałam
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 17 gości