Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gosiagosia pisze:Dziękuję Wam bardzo za kciuki.
Nawet sobie nie wyobrażam straty kolejnego kota, jeszcze nie przebolałam odejścia Migotki a teraz Hugonek.
mir.ka pisze:Gosiagosia pisze:Dziękuję Wam bardzo za kciuki.
Nawet sobie nie wyobrażam straty kolejnego kota, jeszcze nie przebolałam odejścia Migotki a teraz Hugonek.
nawet nie myśl o tym
Agwena pisze:Gosiu, bardzo mocno trzymam za Was kciuki. Dużo zdrówka dla Hugonka...
Kotina pisze:Gosiu![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
pibon pisze:Dostal steryd, antybiotyk, to powinno za chwileczke byc lepiej. Po sterydzie kotki lepiej jedza.
Cos go boli? Ale chyba przeciwbolowy tez pisalas ze dostaje?
Ja tez tak jak Ty za Migotka, tak i ja straty mojej Mii nie przebolalam.
pibon pisze:Kochany Hugo! Trzymamy mocno kciuki za niego. Rowniez pamietam watek Bungo i tez z lektury na forum tez tak mi sie w glowe wbilo, ze chloniak jest do ogarniecia. Niech u Was tak bedzie!
Gosiagosia pisze:pibon pisze:Kochany Hugo! Trzymamy mocno kciuki za niego. Rowniez pamietam watek Bungo i tez z lektury na forum tez tak mi sie w glowe wbilo, ze chloniak jest do ogarniecia. Niech u Was tak bedzie!
Dziękuję.![]()
Zjadł kolację i dostał zastrzyk. Dzielnie to wszystko znosi więc dostał nagrodę smaczki cosma.
Gosiagosia pisze:pibon pisze:Kochany Hugo! Trzymamy mocno kciuki za niego. Rowniez pamietam watek Bungo i tez z lektury na forum tez tak mi sie w glowe wbilo, ze chloniak jest do ogarniecia. Niech u Was tak bedzie!
Dziękuję.![]()
Zjadł kolację i dostał zastrzyk. Dzielnie to wszystko znosi więc dostał nagrodę smaczki cosma.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 23 gości