Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Marzenia11 pisze:gusiek1 pisze:Marzenko, poczekajmy na termin z Koterii i wtedy będziemy kombinować jak dalej. Szkoda czasu na różne dywagacje. Będzie termin, to będziemy myśleć co i jak.
Kciuki trzymajmy za dobry termin w Koterii, złapanie kotki i brak utrudnień dla sekcji transportowej. Ja uciekam. Daj znać SMS jak będzie wiadomo co z Koteria.
Mam dzwonić we wtorek.
Marzenia11 pisze:Po rozmowie z wet, behawiorysta rezygnuje z pomyslu wiezienia kotki do Koterii.
gusiek1 ogromne dzięki za chec pomocy !![]()
![]()
makrzy pisze:Mam stosunkowo krótki staż na tym forum.
(...)
Wiosną włos zjeżył mi się na głowie, jak przeczytałam że Marzena zdecydowała, że kotów kastrować nie będzie![]()
Zamilkłam, nie wiedziałam co napisać, mój staż i moje doświadczenie nie pozwoliły mi zabrać głosu w tej kwestii. (...)
Znowu milczałam, czytając tylko wątek ale już nie dam rady...
(...)
makrzy pisze:Jeszcze jedno:
bardzo mnie uderzyło, jak napisałaś że karmienie tych kotów to tylko Twoja dobra wola, mam nadzieję, że się przejęzyczyłaś.(..)
Blue pisze: Zaangażowane w taki czy inny sposób w ten watek jest wiele osób. Myślę że zasługują na parę słów wyjaśnienia, o co tak naprawdę chodzi.
(...)
gusiek1 pisze:Marzenia11 widzę, że bywasz na forum (...)
Marzenia11 pisze:Pani Marzeno, bardzo mi przykro, że po mojej poradzie dotyczącej zmniejszenia stresu u dzikiej kotki w czasie transportu na kastrację, posłużyła się Pani moim nazwiskiem w celu odwołania zabiegu. Sugerowanie, że odradzilam zabieg kastracji jest nieprawdziwe i szkodliwe zarówno dla mnie jak i dla kotki. dr n. wet.____
Marzenia11 pisze:
1. Gusiek1 w smsie poprosila mnie o namiar na behawioryste dla jej sasiadki, ktora ma problemy z kotem
2.gusiek1 podajac sie za Pania z Koterii zadzwonila do dr, rozmowe poprowadzila tak, ze niby ja po poradzie dr odwolalam zabieg sterylizacji kotki.
Przypominam:
1.zabieg w Koterii NIE BYL umowiony.
2.zrezygnowalam z pomocy gusiek1 w PRZEWIEZIENIU kotki do Warszawy.
3.gusiek1 w smsie do mniezapytala co ze sterylizacja kotki i dostala odpowiedz ode mnie: Jak tylko beda odpowiednie warunki bede kontynuowala robienie zabiegow.
SKANDAL.
gusiek1 masz 3 dni na kontakt z dr i wyjasnienie sytuacji. Dr czeka.
Marzenia11 pisze:Po rozmowie z wet, behawiorysta rezygnuje z pomyslu wiezienia kotki do Koterii.
Marzenia11 pisze:Pani Marzeno, bardzo mi przykro, że po mojej poradzie dotyczącej zmniejszenia stresu u dzikiej kotki w czasie transportu na kastrację, posłużyła się Pani moim nazwiskiem w celu odwołania zabiegu. Sugerowanie, że odradzilam zabieg kastracji jest nieprawdziwe i szkodliwe zarówno dla mnie jak i dla kotki. dr n. wet [cut]
tabo10 pisze:Skandalem to jest doprowadzenie ludzi Twoim zachowaniem do takiego stanu,że decydują się na powyższe posunięcia.
Marzenia11 pisze:Podawanie sie za osobe ktora nie jest, powiedzenie dr ze ja zrezygnowalam z umowionego zabiegu pod wpływem jej rady to 3 klamstwa w jednym.
Użytkownicy przeglądający ten dział: kasiek1510 i 70 gości