wyrobekj pisze: od niedzieli 12.09 do przyszłej niedzieli 20.09 nie będzie mnie w Krakowie, mam wyjazd służbowy za granicę, ale gdyby coś się działo to normalnie będą do mnie dzwonić.
czekać trzeba
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
wyrobekj pisze: od niedzieli 12.09 do przyszłej niedzieli 20.09 nie będzie mnie w Krakowie, mam wyjazd służbowy za granicę, ale gdyby coś się działo to normalnie będą do mnie dzwonić.
Koki-99 pisze:Ale generalnie można go już ogłaszać i wybrać dom, który będzie mógł dać mu jak najlepsze warunki i czas na jeżdżenie do kliniki. Najwyżej domek poczeka, ale dobrze żeby już był![]()
Trzeba też podliczyć dokładnie wydatki czy aby nie zabraknie pieniędzy. Zebrana kwota była imponująca, ale jak patrzę na faktury, to szybko topnieje, a gdzie tam koniec leczenia
madziowiec pisze:Tak śledzę wątek i Łapka... Jestem pod ogromnym wrażeniem, ile problemów można załatwić jak ma się odpowiednią ilość pieniędzy w portfelu. Jasne, nie wszystkie problemy ale bez tego siana tutaj już by było po Łapku. A tak wygląda na to, że jego zdrowie idzie ku dobremu i może nie będzie pełnej sprawności ale też nie zanosi się, żeby trzeba było go usypiać. A bez tych grubych tysięcy wyglądałoby to zupełnie inaczej.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Hana, mraucia i 50 gości