LimLim pisze:Robota u Was wre
Można tak powiedzieć.

Nie będziemy czekać na ostatni moment.Niech już mają i się cieszą.Gdyby w trakcie się okazało - że coś wymaga wytrzepania czy wymiany - będzie to na pewno mniej pracochłonne i czasochłonne- niż to co do tej pory udało się zrobić.
To nie tylko radość i ciepło dla kotów - ale ułatwienie życia dla nas.Będziemy spokojni- a to bardzo ważne.

Na pewno jutro będę chciała ogarnąć budki Trzykrotki i Frodo.Zobaczymy jak nam to wyjdzie - bo to będzie takie małe kocie przytulisko.Mają tam jeszcze fotel - co im zaniosłam.Trochę im zmoknie- bo właśnie u nas pada.Ale o ile pogoda jutro będzie bezdeszczowa- chciałabym zaliczyć kolejne miejsce.Koty będą miały cieplutko i puchato - bo połowa koca który zostawiłam dla nich - jest mega mega milutki i cieplutki.Zresztą ja go jutro pokaże - bo jeszcze Damian musi wrzucić zdjęcie zaliczonej budki z dzisiaj.
O właśnie najważniejsze.

Jak już jutro się skończy - to będę musiała zorganizować jakiś towar i iść szlakiem dalej.Mamy tam kolejne budki w terenie.No i bym jeszcze chciała zawieżć trochę drzewa do palenia w altance- dla kotków z drugiego wątku.Na razie zawieżliśmy torbę - ale to zaledwie trochę w skrzyneczce po wypakowaniu.I to nie jest tak że mam drzewa po kokardki-