Maryla pisze:ja Malutkiej na wzmocnienie podaję pastę witaminowa Vitapet produkcji Vetoquinol Biowet , to dobra firma a pasta smakowita (próbowałam)
Czy można ją dostać w normalnym sklepie z kocim jedzonkiem, czy tylko u weta?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Maryla pisze:ja Malutkiej na wzmocnienie podaję pastę witaminowa Vitapet produkcji Vetoquinol Biowet , to dobra firma a pasta smakowita (próbowałam)
Anna Suffczyńska pisze:Po porządnym nagrzaniu tylnich łapek i tyłeczka, malutki sam zlazł z moich kolan, poszedł na WSZYSTKICH łapkach do miseczki i NA STOJĄCO napił się kociego mleczka.. A tak w ogóle, nawet bez przymusowego nagrzewania, coraz częściej próbuje stawać na łapki.. i chodzić..
Dalej bardzo proszę o kciuki za Nikusia.. za jego łapeczki.. Wszystkie cztery..
Maggda pisze:Nikuś, trzymaj sie dzielnie. Choć ty popraw mi samopoczucie?
Aniu, czy Nikuś miauczy? Bo w samochodzie tak śmiesznie otwierał pysia do miaukania i wydobywał z siebie słodki pisk, niepodobny do miaukania. Super
Maggda pisze: A co do miauknięcia pod prysznicem - też byś się buntowała, jakby ci ktoś tyłek dwa razy dziennie mył...![]()
Maggda pisze: A może spróbuj mu teraz przeznaczyć na kuwetę jakąś blachę do ciasta. One mają niziutkie brzegi.
tangerine1 pisze:Jestem przkonana, ze Nikuś będzie zupełnie zdrowym kotkiem
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 69 gości